De az azért nem semmi hogy ezt is a nézõnek kell mondania hogy tegyék már át a másik oldalra a logótAzért remélem hogy a második edzésen nem szenvedtetik a "stúdióban" a vendégeket azzal hogy 24 v8-asnál beszéljenek hangosabban
Ha 2.-ik vagy akkor Te vagy az elsö aki veszít.
-Ayrton Senna-
Elküldve: 2012.07.28 17:51
Már reménykedtem amikor edzést akartam nézni és hangyák háborúja volt az M1 helyén, hogy nem tudják leadni a közvetítést, ezáltal Börni bepereli a tévét, elveszítik a szerzõdést, visszakerül az RTL-re, és oda meg ugye a büdös életben nem teheti be lábát dani!
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF!
Nem volt adás???? Én meg a kábeltévésekrõl szedtem lefelé itt a keresztvizet, de rendesen.... jó kis szaftos egybeordított kocsis-falusi-söntés káromkodás... tuti megvolt 10 perc...egyfolytában végig míg streamet kerestem a neten
Elküldve: 2012.07.29 00:11
És basszus, volt hogy 5 percig laggolt a kép, asszem a szabadedzésen, és ilyen NEM VOLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! soha az RTL-en!!!!!!!!!!!! Amatõr GAGYI RUPÓTLAN BANDA!!!!!!!!!!!
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF!
x2 x3 x4
Elküldve: 2012.07.29 13:35
Egyébként kezd engem is idegesíteni az MTVA... Mi a francért nem lehet azt a rohadt mikrofont jobban megszûrni hogy ne halljuk be a külsõ hangot vagy azt a k*rva ajtót nem tudják becsukni...
F1 érvényes 10 futamra F4 érvényes Hungára...érdekes ott tudta melyik ismétlés melyik nem és nemis bakizott annyit.. *.*
"A csapatmunka fél gyõzelem, lényeg a csapatszellem."
Kimi Räikkönen:"Túl sok ember törekszik arra, hogy az legyen mint amit mások elvárnak tõle, de ez semmit sem jelent. A lényeg az, hogy Önmagad légy"
Tanitványom:Vaken
Mesterem:Ferenczi Csongor
Kimi Räikkönen: Ha leírsz engem, valóban nem ismersz!
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]