"A csapatmunka fél gyõzelem, lényeg a csapatszellem."
Kimi Räikkönen:"Túl sok ember törekszik arra, hogy az legyen mint amit mások elvárnak tõle, de ez semmit sem jelent. A lényeg az, hogy Önmagad légy"
Tanitványom:Vaken
Mesterem:Ferenczi Csongor
Kimi Räikkönen: Ha leírsz engem, valóban nem ismersz!
Szerkesztette: Szanto Ruben - 2012.08.06 17:07
x33 x40 x38
Elküldve: 2012.09.28 16:22
Szeretem Massa-t, sok ideje szurkolok neki, de sajnos a balesete óta már nem a régi
És ha õszinték vagyunk magunkhoz, már idén sem kellett volna maradnia.....
" Racing, competing is in my blood " / Ayrton Senna /
Gabesz írta:
Szeretem Massa-t, sok ideje szurkolok neki, de sajnos a balesete óta már nem a régi
Egyértelmû hogy Pereznek kellett volna Massa helyére menni, csak nem értem hogy akkor titokban miért nem szerzõdtették le Perezt?Akkor most elvileg Hülkenberg esélyes a Ferrarihoz nem?
Ha 2.-ik vagy akkor Te vagy az elsö aki veszít.
-Ayrton Senna-
Gabesz írta:
Egyértelmû hogy Pereznek kellett volna Massa helyére menni, csak nem értem hogy akkor titokban miért nem szerzõdtették le Perezt?Akkor most elvileg Hülkenberg esélyes a Ferrarihoz nem?
Vagy Massa marad még egy évet.
"A fék a gyávák pedálja, és szûk hely nincs, csak kevés lendület"
Gabesz írta:
Csak ahhoz nem ártana tényleg csinálnia valamit, mert dobogója sincs még miközben a csapattársa vezeti a bajnokságot.Olvastam olyat hogy a Ferrarihoz visszajöhet Barrichello, Massa helyre.Bár kétlem azok után ami történt ugyebár korábbanNekem egyelõre Hülkenberg az én tippem.Aztán Massa menni Sauber
-Ayrton Senna-
Gabesz írta:
Csak ahhoz nem ártana tényleg csinálnia valamit, mert dobogója sincs még miközben a csapattársa vezeti a bajnokságot.Olvastam olyat hogy a Ferrarihoz visszajöhet Barrichello, Massa helyre.Bár kétlem azok után ami történt ugyebár korábbanNekem egyelõre Hülkenberg az én tippem.Aztán Massa menni Sauber
Viszont Alonsonak nem olyan csapattárs kell akivel küzdenie kell,mindenképpen másodhegedûs.Például egy Alo-Vet párosból mi jönne ki?III. világhaború a F1 miatt.Olyan balhé lenne Monza-ban a német és a Ferrari drukkerek között
Vettel amúgy is egy hisztis picsa..., Alonso is csak õ legalább megmutatta hogy gyors egy rakás sz@rral is, mert az idei Ferrari az volt az év elején.Attól nem kell tartani hogy Vettel a Ferrarihoz menjen szerintemMég talán Schumacher mehet a Ferrarihoz egy igazi búcsú évre hogy azért mégis legyen valami formája a pályafutásának a végén.
-Ayrton Senna-
DAny9455 írta:
Hogy ne legyen féloldalas a Hsz ezért nem idézek
Vettel amúgy is egy hisztis picsa..., Alonso is csak õ legalább megmutatta hogy gyors egy rakás sz@rral is, mert az idei Ferrari az volt az év elején.Attól nem kell tartani hogy Vettel a Ferrarihoz menjen szerintemMég talán Schumacher mehet a Ferrarihoz egy igazi búcsú évre hogy azért mégis legyen valami formája a pályafutásának a végén.
Aki még mehetne az....na senkit nem tudok elképzelni.Vagy Massa vagy Schumi
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]