x2 x3 x4
Elküldve: 2011.12.15 07:01
Mumus! Ez az idei vonalvezetés, mi sajnos a régebbin megyünk. Ott van egy király dupla sikán az utolsó szektor végén. Pici gáz elvétel és padlógáz, ha elnézed a falat akkor gáz van.
x2 x3 x4
Elküldve: 2011.12.15 16:06
1 óra és lehet menni szerverre az új pályával. Akinek alacsony az FPS az tesztelje le offline AI-k ellen hogy bírja-e a gépe, mert ha nem akkor inkább ne induljon. Ne veszélyeztessen másokat.
nincs erõmûvem, dx7-ben, 800x600 (16bit), minden minimumon, 180-200fps
de ha valaki falba rongyol 10-20fps-re esik le
de igazából lényegtelen, nem láncreakciót akartam indítani, csak hivatalos formában jeleztem távolmaradásom (jelen körülmények között nem valószínû az indulásom) - legalábbis nem hinném, hogy nagyobb csattanás nélkül végigmenne a futam
apróbb koccokra nekem se esik sokat, de ha valaki az utolsó lassítót mondjuk orral megnyalja 160-nal, akkor azért esik rendesen
megpróbálom a frissítést is, meg jó lenne ha a társaság összeugrana majd egy tesztre, kipróbálni, milyen 12-14 autó mellett (nem csak miattam, mindenki eldöntheti akkor, hogy bírja-e a vas, vagy sem)
Én sem indulok Portoban... most próbálgattam, egyszemélyesben is be be szaggat alacsony grafikára téve is, és amellett vmiért bugos a pálya vagy nem tudom, mert egyszer nekimegyek a falnak és beszaggat 1-2 kép/másodpercre, utána akkor lesz folyamatos, ha még egyszer nekimegyek a falnak... ez így vicces élvezhetetlen így az egész, meg nem is tudok így végigmenni 1 kört sem
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]