Elküldve: 2012.09.28 22:42
Szerintem marad Massa 2014-ig amikor elvileg jön Vettel. Esetleg még Alguersuarit tudom elképzelni és nyilatkozott is a napokban hogy biztos visszatér.Hamiltonnak is szerintem akkor lesz elõször esélye a VB-re, mivel a mercedes gyártó lesz talán tudnak valami elõnyt kovácsolni ebbõl, ha másbol még nem is sikerült 3 év alatt. Nagyon meglepõdtem, hogy nem maradt de így ezzel a Perez-Button párossal a meki hát nemtudom, mindkettõ jó pilóta, de VB szerintem egyikse lesz ha csak nem robbant valami nagyon nagyot a tervezõbrigád jövõre. Bár én nem fogom sajnálni, ha egy riválissal kevesebb lesz
x2 x3
Elküldve: 2012.10.28 13:57
Most már versenyek óta azt figyelem, hogy a lotusnál nem tudnak váltót setupolni!! Mi a tökért nem lehet hosszabb 7.-et rakni abba a kocsiba. Sokadik versenye megy el ezen Kiminek. Most is 310-nél ledadogott míg Massa 320-at repesztett nyitott szárnyal. Nem hiszem el, hogy ez nem látszik a szabadedzéseken..... egyszerûen meg kell nézni mennyit mennek a többiek. És ez nem szárnyállás kérdése, mert tiltásig forog a motor. Ráadásul Gro.-é 315-öt ment. Érthetetlen számomra, hogy miért követik el mindig ugyan ezt a hibát. Rettenetesen frusztráló , hogy nyomod neki és mindig elfogy a kocsi, mert az ügyes mérnökök nem állították be jól a váltódat. Vicc ami a lotusnál megy.....
x33 x40 x38
Elküldve: 2012.10.28 15:54
Grat Zigi !
Wéberéknek 40 kör kellett hogy ezt észrevegyék, pedig Raikkönen a futam elejétõl kezdve közelebb volt Massához, mint a brazil bárki máshoz aki elõtte volt
És valóban ez azért is bosszantó, mert Grosjean-nak jobb volt az áttétel és tudott elõzni, mégha a végén Hülkenberget nem is - pedig a hosszú egyenes elõtt rendre fél másodpercen beül volt.....
" Racing, competing is in my blood " / Ayrton Senna /
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]