Igen Plett jól tudod, most néztem meg egy másik portoi pályát netrõl, az race 07-bõl volt átkonvertálva és 1 az 1-ben ugyanaz mint amit feltettél úgyhogy nem talált
Ha esetleg senkinek se lenne jó Porto, akkor az tudom mondani, hogy legyen Monaco más ötletem nincs
x2 x3 x4
Elküldve: 2011.12.15 22:25
Vannak ötleteim.
1. Estorilon lefutjuk a futamot, jövõre úgy is az lesz.
2. Töröljük.
3. Aki készíti az idei Portoi pályát, annak írni (lásd üzenõfal) hogy a mostani Beta verziót nem-e tudná oda adni.
Ez a verzió lenne ha összejönne. Vonalvezetése rendben van, épületeket meg nem nézzük de az is nagyjából ok, csak hiányosak.
Szerkesztette: Plett - 2011.12.15 23:20
x2 x3 x4
Elküldve: 2011.12.16 06:55
nem adja oda sajnos
"Hello Peter, I'd like to help you but the new version of the "circuit of Boavista" is not yet completed and is not available to anyone.
To complete the track with the quality that I require a professional approach.
At this time the development is stopped until you can support. Maybe just for rFactor2 order to ensure publicity for the sponsors.
My suggestion is to use the circuit of Race07 Historic but a lighter version.
nehogymá nem lesz Porto gondoltam most odacsapok, mert vár van tapasztalatom a pályával kapcsolatban. Ugy gondolom, hogy itt Hopton nem sokszor volt itt futam. Én meg már mentem a pályán párszor
Elküldve: 2011.12.16 10:03
Adam írta:
nehogymá nem lesz Porto gondoltam most odacsapok, mert vár van tapasztalatom a pályával kapcsolatban. Ugy gondolom, hogy itt Hopton nem sokszor volt itt futam. Én meg már mentem a pályán párszor
És abban mi a kihívás, hogy kb hárman fogtok körözni a versenyen, mert másnak nem jáccca le a gépe a pályát?
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF!
x2 x3 x4
Elküldve: 2011.12.16 15:43
Simco által készített verzió, a pálya ok, út textúra rossz csak benne mert az egyenesben is van féktáv nyom. Youtube-on láthatjátok, a pálya töltés alatt.
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]