múltkor váltottunk pár szót errõl Plett-tel, igazából az lenne logikus, hogy a silver1-nél a sikánt mellõzzük, és a dombot eltakarítva húzzunk egy hosszú egyenest, belevezetve a 10-es kanyarba, a pálya középsõ részén, más megoldást nem nagyon látok
Bandi írta:
Hát ha annyira sok akciót akar Mr. E akkor vigye a Balatonringre a futamot! Murvás futamot még úgysem mentek!
Nekem jobb jutott eszembe.Elrajtolnak a szokott helyen, majd kimennek az M3-asra(természetesen elõre vásárolt matricával) majd végig az M7-esen egészen a BalatonringigÉs ott kicsit dagonyázva befutnának a célba oszt' jó napot.
Ha 2.-ik vagy akkor Te vagy az elsö aki veszít.
-Ayrton Senna-
x2 x3
Elküldve: 2012.11.08 00:07
balazsinho90 írta:
múltkor váltottunk pár szót errõl Plett-tel, igazából az lenne logikus, hogy a silver1-nél a sikánt mellõzzük, és a dombot eltakarítva húzzunk egy hosszú egyenest, belevezetve a 10-es kanyarba, a pálya középsõ részén, más megoldást nem nagyon látok
Szerintem meg a 12-es kanyar után a célegyenes ráfordítóig és akkor meg lenne a 2 drs zóna egymás után. Vagy kiegyenesítik a 3-mastól a 6-osig. A hátsó kombinációt sajnálnám
http://f1-live.hu/hirek/legfrissebb_hirek/59198/32/hivatalos_szponzori_megallapodast_kotott_a_burn_es_a_lotus_f1_team/
Új energiaital cég az F1 ben...Burn és méghozzá a Lotusznál (Y) lessz végre pénze a Lotusznak fejleszteni
"A csapatmunka fél gyõzelem, lényeg a csapatszellem."
Kimi Räikkönen:"Túl sok ember törekszik arra, hogy az legyen mint amit mások elvárnak tõle, de ez semmit sem jelent. A lényeg az, hogy Önmagad légy"
Tanitványom:Vaken
Mesterem:Ferenczi Csongor
Kimi Räikkönen: Ha leírsz engem, valóban nem ismersz!
Elküldve: 2012.11.23 17:32
Gabesz írta:
balazsinho90 írta:
Bandi írta:
Koba nem OUT csak pihen õ is mint Kimi és VB aspiránsként tér majd vissza!
Egyébként nem értem, hogy a világ egyik legjobban álló ország (gazdasági szempontból) miért nem képes egy kis zsét betolni Kamui mögé.
yep, egyetértek
Konkrétan nevetséges !!!!
Ráadásul KOBA messze a legjobb japán F1-es...
Vicc.. Sokkal jobb sok versenyzõnél jelenleg akiknek van már ülésük.. Ez se tett jót neki sztem, hogy így év végén döntöttek róla amikor már hely alig van.. Pereznél is jobb szerintem, volt 1-2 futama de erõsen túl van értékelve a srác...
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]