gyuszi, akinek nincs atomerõmûve annál ez lehet a helyzet! elég régi játék, de mikor 20-30 autóra kell számolnia bizony megfekszi a gyomrát sok gépnek. amit tudsz még tenni az az automata fps beállítása. Ez annyit tesz, hogy egy adott fps-t minden áron megpróbál megtartani a program. Szóval ha mondjuk rajtnál az adott grafikai beállításokkal leesne a beállított érték alá, akkor visszavesz a részletességbõl. Meg ahogy elõttem is mondták vedd le a látható autókat, nekem minimumon van, és még pont elég, viszont nincs fps esés. Remélem segítettem.
Ja meg még valami.
Ez nem igazán probléma,de szeretném tudni.
Nemrég szert tettem edy momo racing kormányra.Ha valaki tudna segiteni hogy hogy állitsam be,az jó lenne.
Nálam 70 van állítva azt hiszem. Valahogy úgy állítsd be, hogy ne legyen darabos, de ha amúgy magas az fps-ed akkor a nagy fps esés is gondot okzhat, mert lassulást érzékelhetsz. A plr fájlban azt is be lehet állítani, hogy mennyi legyen a maximum fps, és így még marad egy kis szufla a gépben ha hirtelen vmit számolni kell, és a fönt említett fps esés sem lesz zavaró.
Kormány beállításokhoz itt egy link, nagyon hasznos dolgok vannak benne, és egyéb okosságok is vannak
http://logout.hu/cikk/kormany_kalauz_autos_jatekokhoz/kormany_beallitasok.html
További tippek, trükkök:
http://logout.hu/cikk/tippek_trukkok_turpissagok/teljes.html
Ezekben bõvebben ki van fejtve, amit az elõbb próbáltam magyarázni
Javaslom, hogy szánj egy kis idõt az olvasgatásra, és akár még a köridõkben is jelentkezhet az újonnan megszerzett tapasztalat
Hát Ákos,ettõl nagyobb segitséget nem is kaphattam volna!!!
És fõleg ilyen hamar nem számitottam rá.
Mégegyszer nagyon köszönöm.Elolvasom a tippeket,és ha javul a köridõm ,talán még a versenypályán is találkozhatunk.
Van egy momom, és az a problémám, hogy beleng jobbra-balra. Tehát megyek egyenesen akár, ha egy kicsit is korrigálok az egyik irányba, akkor utána visszadob a másik irányba, újra vissza, satöbbi, és ha elengedem akkor leng tovább egyre erõsebben, végül elfordul koppra és kész.. Rohadt idegesítõ, nincs valakinek valami ötlete? Próbáltam már mindent állítgatni, de semmi.
ahogy kiveszem, ez az ún. FFB lyuk. Enyhíteni lehet rajta, ha a driverben 100% fölé húzod (105-109) a játékon belül meg lejjebb veszed. DFP-vel is van ez de engem nem zavar, erõsen fogom a kormányt amúgy is
ajjjajjjajjj!!! Centeringet kapcsold ki sztem és kapcsold be az FFB-t...sokkal jobb lesz hidd el csak meg kell szokni...nekem is furcsa volt az elején az ffb de fokozatosan toltam feljebb. (10%-ról indultam, most 60-nál tartok, itt érzem amit kell, kellõen erõsen kell fogni a kormányt és ezáltal pontosabbak a kanyarvételek ) A centering sztem azért felesleges mert ha bevan kapcsolva az FFB akkor alapból visszahúzza középre a kormányt mint egy rendes kocsi.
Olyan problémám lenne, hogy:
T2ben felmegyek a szerverre, és az elsõ mért köröm után kiírja, hogy Connection Lost.
Ledobál folyamatosan. Ma üzemeltem be itthon a wifi routert-nem tudom van e köze a kettõnek egymáshoz.
Jó lenne megoldani a problémát mert este futam...
x1
Elküldve: 2012.01.25 19:48
Sziasztok, van egy Logitech Wingman formula force típusú kormányom, szétszedtem hogy bezsírozzam, de ekkor a kér feszítõ kerékrõl leugrott az összes drótkötél. Azóta próbálkozom visszatenni de nem sikerül. Valaki tud segíteni?
burnix nekem is ez a problémám, de csak itt az albérletben, otthon is wifi router mögül vagyok de ott semmi gond, ami még furcsább, hogy egy darabig itt is tökéletesen mûködött, és egyik napról a másikra meggárgyult... Nem nyúltam bele pedig semmilyen beállításba... Nem tudtam megoldani a problémát...
szevasztok.
A következõ a problémám...
küldtek egy setupot, majd egy egész más valaki küldött egy másikat.
Mind a kettõt kipróbáltam, de az idõm közelébe sem voltam, aztán utánanéztem, és mind a 2 beállítás kottára ugyan az volt, aztán rányomtam a default-ra és kiderült h full alapon hagyta....
Kiirta h be van töltve a beállítás, de minden maradt alapon.......
Beszélgettem telón a sráccal, lediktálta a különbözõ beállításokat, és egész más volt nekem a gépen, pedig ugyan az a set.......
Átállítottam, és az a fura h hibátlan kört mentem, és még így is több mint 1 másodpecel lassabb lett a köröm, mint a leggyorsabb, amiben hibáztam is....
Mintha a játék nem venne tudomást a set rõl, hanem akár átállítom, akár nem, akkor is alapsettel megy az autó.....
Remélem valaki tudja mi a megoldás...
Elõre is köszi...
A lehetetlen csupán egy szó, amivel a kisemberek dobálóznak.......
Crespo001 írta:
szevasztok.
A következõ a problémám...
küldtek egy setupot, majd egy egész más valaki küldött egy másikat.
Mind a kettõt kipróbáltam, de az idõm közelébe sem voltam, aztán utánanéztem, és mind a 2 beállítás kottára ugyan az volt, aztán rányomtam a default-ra és kiderült h full alapon hagyta....
Kiirta h be van töltve a beállítás, de minden maradt alapon.......
Beszélgettem telón a sráccal, lediktálta a különbözõ beállításokat, és egész más volt nekem a gépen, pedig ugyan az a set.......
Átállítottam, és az a fura h hibátlan kört mentem, és még így is több mint 1 másodpecel lassabb lett a köröm, mint a leggyorsabb, amiben hibáztam is....
Mintha a játék nem venne tudomást a set rõl, hanem akár átállítom, akár nem, akkor is alapsettel megy az autó.....
Remélem valaki tudja mi a megoldás...
Elõre is köszi...
Nekem is ilyen problémám volt anno T1ben.. Ha 1mp-vel lassabb kört mész azzal a settel, akkor miért nem töltöd vissza a jót? ÉN is fejbõl változtattam mindig a Seten mert nem jegyezte meg..
x1
Elküldve: 2012.02.01 19:25
Sziasztok, van egy Logitech Wingman formula force típusú kormányom, szétszedtem hogy bezsírozzam, de ekkor a kér feszítõ kerékrõl leugrott az összes drótkötél. Azóta próbálkozom visszatenni de nem sikerül. Valaki tud segíteni?
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]