Qrva hülyén nézne ki így.De ha már átépítenek akkor ne menjenek már ilyen hülyén 10-20 métere egymástól ellentétes irányba mert akkor végleg 2.Monakó lesz....
Ha 2.-ik vagy akkor Te vagy az elsö aki veszít.
-Ayrton Senna-
Király, hogy leadott az m1 egy internetrõl összehalászott videót, és mindenki azt hiszi hogy õk csinálták. NEM. Kb. 1 hónapja volt az f1.inews.hu-n egy link erre a videóra.
Kevés lúzerebb dolog jut eszünkbe az esõversenyek lereagálásánál, és ökölbe szorul a kezünk az új trend láttán, ahol vizes pályán már rég megszûnt az állórajt fogalma, és ahol egy közepes esõzés után addig kell körözni a safety car mögött, amíg már lassan az intermediate gumik is okafogyottá válnak.
Hozzá kell tenni, hogy sajnos a versenyzõk mentalitása is ebbe az irányba tolódik. 1984-ben Senna majdnem felpofozta a komplett versenyigazgatóságot, amiért lemerték állítani a versenyt Monacóban, míg a modern idõk háromszoros világbajnokaitól leginkább már csak Britney Spears fiatalkori hangján elõadott nyávogást hallunk a csapatrádióban, a verseny leintéséért rimánkodva. Lehet hõbörögni, de így van. (Ezúton jelezném, hogy Hamiltonnak jár egy Ideális Ív-pacsi, ilyen pilótákat akarunk a mezõnyben látni.)
A legnagyobb baj viszont az, hogy a versenyigazgatóság csont nélkül benyalja a sírást, ezért egy akkora seggberúgás járna, mint a ház. Pedig régen volt egy nagyon jól mûködõ trend, ahol még Bernie volt a fõnök: rÕk az én pilótáim, akik akkor és ott versenyeznek, ahol mondom!r1; 1976-ban Japánban, a sosem látott özönvíz kellõ közepén egyszerûen odament a pilótákhoz, és közölte velük, hogy fiúk köt a TV-s szerzõdés, irány az autóba. El is indultak, és futamot csak akkor állítottak meg, ha már TÉNYLEG borzalmasak voltak az idõjárási viszonyok. Ez az a hozzáállás, ami ma már nagyon hiányzik, mára eljutottunk odáig, hogy már a versenyzõ dönti el, hogy szeretne-e versenyezni. Micsoda korcs világ ez.
Az 1998-as Brit Nagydíjon, egy kisebb SC periódussal le tudták futni a versenyt ugyanakkora esõben, amiért a 2009-es Maláj Nagydíjat a sok hiszi miatt, már pár kör után törölték. Egy dolgot szeretnénk csak megköszönni az FIA-nak, hogy 10-20 éve még nem impotensek ültek a versenyigazgatóság soraiban, és nem fosztottak meg bennünket olyan élményektõl, mint 1996 Barcelona vagy 1998 Spa.
Ezen a ponton egyúttal kiakadt a Nelsinho méterünk is, ennél nagyobb lúzerség jelen pillanatban nem nagyon van.
Nelsinho-méter: 10,0
"Elõttem a cél, és még 21 autó."
"Minden utcai pálya technikás, de nem mindegyik technikás pálya utcai."
"Az esetek 98%-ban igazam van. Kit érdekel az a maradék 3%?"
Hozzászólások: 317 Lakóhely: Bonyhád nádasdi u 38 Regisztrált: 2010.08.20
x11 x9 x9
Elküldve: 2013.03.16 09:10
Sennáék ennél nagyobb esõben versenyeztek monacoban...
más-> mit szóltok Szújó kollega teljesítményéhez, sztem már most felülmúlta a tavalyi egész éves Dániel produkciót!!!
Elküldve: 2013.03.16 09:18
Szerintem kurva jó Szujó Zoli ! Én erre is számítottam, jól kommentál pluszba minden számunkra ismeretlen emberrõl nem csak hogy tudja ki, de még egy storyja is van hozzá
Én amúgy reménykedek a délelõtt 11-es esõben, ha már esõs az idõmérõ legyen esõs.. De a durva hogy a q1 végén már interrel mentek, talán ha nem tologatják a 20 perceket akkor simán végigmegy az egész... Elkurvul már ez az F1 nagyon...
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]