Lessz ma szerver mert lehet megyek F1 után haver szülinapjára és Nascar elõtt leszek 10 20 perce...?!
"A csapatmunka fél gyõzelem, lényeg a csapatszellem."
Kimi Räikkönen:"Túl sok ember törekszik arra, hogy az legyen mint amit mások elvárnak tõle, de ez semmit sem jelent. A lényeg az, hogy Önmagad légy"
Tanitványom:Vaken
Mesterem:Ferenczi Csongor
Kimi Räikkönen: Ha leírsz engem, valóban nem ismersz!
Jó lenne a futam elõtt megtudni legalább 1 2 órával mi a helyzet
"A csapatmunka fél gyõzelem, lényeg a csapatszellem."
Kimi Räikkönen:"Túl sok ember törekszik arra, hogy az legyen mint amit mások elvárnak tõle, de ez semmit sem jelent. A lényeg az, hogy Önmagad légy"
Tanitványom:Vaken
Mesterem:Ferenczi Csongor
Kimi Räikkönen: Ha leírsz engem, valóban nem ismersz!
A verseny elején Carlos azért kicsit jobban is figyelhettél volna, én már nem tudtam hova menni, Te meg oldalról nekem jöttél.Még meg is pördültem.Ez az eset akkor volt mikor Kimre is megforgott.
Sok sikert mindenkinek aki még fent van
Ha 2.-ik vagy akkor Te vagy az elsö aki veszít.
-Ayrton Senna-
Szerkesztette: DAny9455 - 2013.08.24 21:25
Engem egyszer dobott csak le a net miatt, de az még tized ennyire sem volt gyors mint amit ma használok.Gondoltam arra hogy esetleg az esõ lehetett de arra is hogy a karbantartás miatt volt, mert még edzéseken is dobálta az embereket vagy 3-4 alkalommal.
Ha 2.-ik vagy akkor Te vagy az elsö aki veszít.
-Ayrton Senna-
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]