Köszi srácok ez szép volt mi a Jó istenért nem lehet elfogadni a helyzetet GRAT és szégyeljétek magatokat,nem igaz hogy nem lehet az AT döntését tiszteletben tartani. Norcs bmeg nem indulsz el egy versenyen se csak fikázod a modokat.
Szerkesztette: fekete0012 - 2014.02.03 16:56
Csak ez nem errõl szól hogy meg sértödök és törlés!! Sok ember sok idõt tölt itt és azzal a többséggel szúr ki akik el fogadják azt ami van! Vannak Adminok akik el döntik hogy mi a jó szerintük és szerintem ezt el kell fogadni. De viszont ha vita van akkor nem ez a megoldás!!!
Olvas visza a forumban miota elindult a bajnokság mindig volt valami ami nem tetszett egy két embernek kinek a pontrendszer kinek az autó választás másoknak a szombati versenyek miért nem szerdánként van és ez már sok volt Thomasnak is ezt az egészet csak a szabadidejében csinálta amit a családjával is tölthette volna.
Ezt értem!! Csak tudod ezt kicsit gyerekesnek tartom hogy törli a dolgokat! Õ az admin meg rajta kivül vannak adminok igy nem is értem miért kell bele menni vitába! Ami el dölt az el dölt! És kész!! Akinek nem tetszik annak......... ! Ép az öcsémel beszéltünk errõl ma hogy nem hogy örülne mindenki hogy semi dolgunk nincs csak fel jövünk és nyomjuk a gázt!! Én tudom menyi idõ kell ahozz hogy egy ijen szerot fent tartson,meg mindenkinek meg probálni a kedvébe járni!! De nem lehet mindig lessz akinek ez az nem jó!!
Azon elgondolkodtatok már, hogy vajon miért vonult ki a vezetésbõl mondjuk CiBa, Haflac, vagy akár Plett is,(annak ellenére hogy a készítõkön kívül nem volt ember aki jobban értett volna a háttérrendszerhez, és szerette, imádta is amit csinált)???
Hát srácok nemrég értem haza melóból és visszaolvasgattam a fórumot.....
Sajnálom a többi versenyzõt aki csak ártatlan szenvedõ.( Nem magamra célzok)
De Thomas én csodálom hogy eddig bírtad !!!!!
Itt sajnos soha semmi nem tetszik pár versenyzõnek had ne mondjak neveket de az tény. Tisztelet a kivételnek.
fel akartam menni szeróra, hogy gyakorlok egy kicsit, de pofára estem, mikor megláttam, hogy no szerver.
És most olvasom itt a dolgokat.
Elég szomorú, hogy ez lett a vége.
Remélem újra lesz élesztve a bajnokság, mert többek között már én is vártam a WTCC-t, és szerintem nincs semmi baj a moddal sem. Az autóválasztást meg így találta ki az AT. Akinek nem tetszik ne induljon. Mindenki kedvére soha nem lehet eleget tenni.
Elég jó élmény volt!
Plusz lehetett menni egy kb 30 lóerõs elektromos gokartal. Enyhén szólva kicsi volt neki a gokartring. Viszont marha jó volt!
Szerkesztette: nagygeri - 2014.02.03 20:21
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]