legközelebb figyeljetek oda a körszámokra. Barcelonába is szóltam, hogy nem az a körszám van ami a naptárba Itt is tudtam hogy 59 van beirva, de direkt nem szóltam 50 is sok
Sztem Barcelonába megamradt a Kínai táv, itt meg a Barcelonai
Adam írta:
legközelebb figyeljetek oda a körszámokra. Barcelonába is szóltam, hogy nem az a körszám van ami a naptárba Itt is tudtam hogy 59 van beirva, de direkt nem szóltam 50 is sok
78 kör volt a valóságban. 75%-os versenytávokat futunk. Az 59 kör, kerekítve. Vagy nem ennyi volt szerón?
Adam írta:
78 kör volt a valóságban. 75%-os versenytávokat futunk. Az 59 kör, kerekítve. Vagy nem ennyi volt szerón?
épp ezaz. hogy 50 volt 59 helyett énmeg 59+1 körre tankoltam mert az oldalon annyi volt
Hát bocsika, a körszám állítást valóban elfelejtettem....kicsit tetû lassú a netem és mire feltettem a pályát letöltésbe meg szeróra ez kimaradt a végén...Csak azt nem értem, ha tudtad Ádám hogy nem jó a körszám, csak direkt nem szóltál. mint ahogy említetted, akkor mi a pucuért tankoltál 59+1-re??? Ez így sántít kicsit, ne hari....
Szerkesztette: Thomas50 - 2014.05.31 07:57
mumus70 írta:
Thomasz! Másik irányban van ám a kanyar! Hogy sikerült az a jobbos a balos helyett???
Úgy vazze, hogy akkor már én rég ott sem voltam, hanem valahol elveszve az éterben...az ott már csak a szellemem irányítás nélküli ámokfutása/kísértése volt csupán, mivel éppen kapcsolat bontás esete forgott fenn... kicsit sem szállt el az agyam ám, csak úgy földhöz vágtam dühömben ezt a tetû t-comos vagy mi a szar a cég neve rujtert hogy mikor meghozták a szakik a cserét, nem igen vették be hogy szegényke csak úgy véletlenül leesett a polcról, hiába bizonygattam ezerrel, sajna ki kell pengessem az új modem árát basszus....
Szerkesztette: Thomas50 - 2014.05.31 08:01
mert általába futam elött szoktátok áttállitani a dolgokat. warm up-on sokoszor még más a körszám és veersenyre hopp, megjavul azért tankoltam arra, mert teszten még azt számoltam ki. Warm upon meg már nem számológépeztem mert nem volt rá idõ.
mumus70 írta:
Thomasz! Másik irányban van ám a kanyar! Hogy sikerült az a jobbos a balos helyett???
Úgy vazze, hogy akkor már én rég ott sem voltam, hanem valahol elveszve az éterben...az ott már csak a szellemem irányítás nélküli ámokfutása/kísértése volt csupán, mivel éppen kapcsolat bontás esete forgott fenn... kicsit sem szállt el az agyam ám, csak úgy földhöz vágtam dühömben ezt a tetû t-comos vagy mi a szar a cég neve rujtert hogy mikor meghozták a szakik a cserét, nem igen vették be hogy szegényke csak úgy véletlenül leesett a polcról, hiába bizonygattam ezerrel, sajna ki kell pengessem az új modem árát basszus....
ismerõs Thomas de szerencsére (koppkopp) nálam rég volt ilyen, de ifjú koromban én is dobáltam már modemeket de mára már nem élem bele annyira magam. Bár ugye, ahogy irtam, rég volt netszakadásom szerencsére.
Jo ez a video zsolti. Ezt ki lehetne tenni a liga FB-jere. Es hozzairni, hogy aktualis F1 szezon parhuzamosan a real F1-el. DSR, KERS, valtozo idojaras stb. Nem tom kinek van hozzaferese ahhoz az acchoz.
Tusy írta:
Jo ez a video zsolti. Ezt ki lehetne tenni a liga FB-jere. Es hozzairni, hogy aktualis F1 szezon parhuzamosan a real F1-el. DSR, KERS, valtozo idojaras stb. Nem tom kinek van hozzaferese ahhoz az acchoz.
Én szoktam osztani egyik másik vidit a FB-on amúgy...reakció az egyikre: És letöltõ linket tudsz adni a modról?...Na és kb ennyiért reggelnek be az emberkék mostanság sajna...nem mintha a letöltéseink hozzáféréséhez muszály lenne bereggelni az oldalra...bár lehet nem lenne hülyeség azokat sem lejelszavazni, és mondjuk csak az "arra jogosultak" pl a bajnokságba be is nevezettek kapnák meg a zip jelszókat...
Szerkesztette: Thomas50 - 2014.06.02 13:54
Thomas50 írta:
Én szoktam osztani egyik másik vidit a FB-on amúgy...reakció az egyikre: És letöltõ linket tudsz adni a modról?...Na és kb ennyiért reggelnek be az emberkék mostanság sajna...nem mintha a letöltéseink hozzáféréséhez muszály lenne bereggelni az oldalra...bár lehet nem lenne hülyeség azokat sem lejelszavazni, és mondjuk csak az "arra jogosultak" pl a bajnokságba be is nevezettek kapnák meg a zip jelszókat...
Vidiket csinálok szívesen de 1. kellenének jó és normális zenék mert lassan elfogyok a géprõl. 2. néhe lehetne 1-2 emberkével fent a szerón verseny szitukat csinálni elõzgetni harcokat szimulálni pár kör erejéig ami szerintem feldobná a videókat
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]