carlosrol írta:
Amit akartam elértem vele, beindultak a dolgok a ligában, remélem jó irányba.
Sziasztok!
Valóban vannak változások, amik talán tényleg jót tesznek, de azért van még min javítani.
Az elsõ, ami eszembe jut, az a fórum hozzászólások!
Az elmúlt idõszakban megszaporodott az olyan írások száma, amik szinte csak érintõlegesen - vagy még úgy sem - érintik a ligát, inkább személyeskedõ, sértegetõ, stb. megjegyzések.
Én itt vagyok a Hopto-n és maradok is (maximum nem fogom olvasni a fórumot), de ha már korábban szó volt az újonc toborzásokról, és hogy jobb, szimpatikusabb ligát kreáljunk... hát ezektõl a HSZ-ektõl nem lesz az. Ha valaki idetéved, nagy az esélye, hogy rögtön hátat is fordít, mert hogy "Ezek idióták!".
Nem tudnátok privát üzenetekben, privát fórumon elrendezni a problémátokat? Az említett kommentek nem hogy jó társaságnak nem állítják be a liga tagjait (adminokat és nem adminokat egyaránt), hanem inkább egy komolytalan társaságnak, akik mint a 6 éves kisgyerekek, folyton civakodnak.
LIKE
Ahhoz, hogy elsõnek érj célba, elõször is célba kell érned. Juan-Manuel Fangio
Plett írta:
Bocs Viktor7718, hogy köszönés nélkül leléptem a szeróról, csak a gépem úgy gondolta újra indul, aztán már nem mentem vissza, nem akartam bunkó lenni.
Semmi probléma nem történt
Ahhoz, hogy elsõnek érj célba, elõször is célba kell érned. Juan-Manuel Fangio
bíztam bennetek srácok, de hogy még sok csatát, sok futamot megélt pilóták se tesztelik le a pit-et... arra nem számítottam. meg eleve WTCC-ben má volt itt pár futam, ahol már észre vettem hogy necces a pit bevezetõ de hát ez van, kosz az ajándék pontokat
Basszus gyerekek, ez az örömmámor ami most átjár. Sikerül újra indulni a szívemhez legkedvesebb ligában (nem nyalás, ez tény) és összejön a gyõzelem, bár szerencsével... Már csak a BT tudja elvenni, de 1-2 szélesítést leszámítva nem nagyon volt stiklim a 2. versenyen és akkor is elvettem amennyire tudtam. Az R1-en pedig elnézést az esetleges lökdösõdésért, noha túraautó. Fõleg Norbi94-re gondolok, mert ott ment az adok-kapok.
x33 x40 x38
Elküldve: 2014.07.26 20:29
Arpeeh írta:
Basszus gyerekek, ez az örömmámor ami most átjár. Sikerül újra indulni a szívemhez legkedvesebb ligában (nem nyalás, ez tény) és összejön a gyõzelem, bár szerencsével... Már csak a BT tudja elvenni, de 1-2 szélesítést leszámítva nem nagyon volt stiklim a 2. versenyen és akkor is elvettem amennyire tudtam. Az R1-en pedig elnézést az esetleges lökdösõdésért, noha túraautó. Fõleg Norbi94-re gondolok, mert ott ment az adok-kapok.
Grat !!
Szerintem a BT nem veszi el, mert én is szökõéve nyertem utoljára és akkor már azt is kéne vizsgálni
" Racing, competing is in my blood " / Ayrton Senna /
Szerkesztette: Gabesz - 2014.07.26 20:30
Arpeeh írta:
Grat !!
Szerintem a BT nem veszi el, mert én is szökõéve nyertem utoljára és akkor már azt is kéne vizsgálni
Köszi!
Ez most ilyen hirtelen (végig nem gondolt) örömittas szöveg volt. Ilyenkor tudod egybõl az jön, hogy jajj csak a BT-t ne. Mindenesetre ebbõl a DTM-bõl el tudnék viselni még egy szezont.
Sorry a kilökésért, én legalább bevártalak Jól mentél kivételesen amúgy, csak az etapok végén tudtam közelíteni, de kevés volt. Többet kellett volna gyaorolnom 30 tesztkörnél, nem éreztem a pályát eléggé.
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]