x2 x3 x4
Elküldve: 2010.08.01 22:27
Pont ezt akartam írni amit írt Nord az üzenõfalra... Egyébként miben fog változni, ha 100 kg és 20 mm? Szal megduplázzák az egészet, ugyan annyi lesz csak az is duplázódva. Na szal értitek, semmi értelme...
figyeld Schumacher fejét, amikor Barrichello behúzódik jobbra ( még nem ér mellé ) onnantól néz vissza a tükörben, és folyamatosan a falhoz szorítja...
ja meg 16 másodpercnél állítsd meg, még mindig jobbra tart az idióta barom...ennyit errõl
x2 x3 x4
Elküldve: 2010.08.01 22:50
balazsinho90 írta:
vedd elõ a lencsetisztítót, aztán nézd meg újra
figyeld Schumacher fejét, amikor Barrichello behúzódik jobbra ( még nem ér mellé ) onnantól néz vissza a tükörben, és folyamatosan a falhoz szorítja...
ja meg 16 másodpercnél állítsd meg, még mindig jobbra tart az idióta barom...ennyit errõl
összeértek b*z**g? nem... úgyhogy te ne idióta baromozzál itt nekem...
Soha nem bírtam Schumachert és nem is fogom. Idén már nem ez az elsõ veszélyes húzása amikor valaki meg akarja elõzni és leszorítja, ugyanez volt Kanadában Kubicával is meg most is. Tiszta eszközökkel nem tud játszani még mindig
1 pontér úgy küzdött mintha az élete múlt volna rajta...
Plett kíváncsi lennék ha te ültél volna abban az autóban, hogy hogy érezted mennyire van közel a fal!
mit mondtam a szezon elején? Schumacher már nem lessz sehol ti meg (már akik) abban a hitben voltatok, hogy "visszajött"!
Idén sincs sehol és jövõre se lessz
a saját csapattársától kap 4 tizedet
jah és csak két évszámot említenék 1994 és 1997 (Plett emlékszel-e mi volt akkor?)
a "szárnyas" dologhoz:
ha 100 kg-ot raknak rá akkor ha szabálytalan a szárny nem 20 mm-re lessz a talajtól hanem többre
hozzátenném, hogy még ennél is sokkal nagyob súly nehezedik rá amikor megy a kocsi, ezek meg állóhelyzetben vizsgálgatják...
mind1
pedig elég lenne ha megnéznék a tv- felvételeket
x2 x3 x4
Elküldve: 2010.08.01 23:30
94-re nem, 97-re utólag. Amiket elkövetett egész pálya futása alatt, van egy pár pilóta a mezõnyben aki pár év alatt csinált ezeknél durvább, több hülyeségeket... Szal errõl ennyit. Amiket Bala te mondtál, az a csapat hibája, õk csinálták ezeket nem õ. Senna sem volt egy szent, mégsem szidja õt senki...
Schumacherrel meg hogy mi a helyzet, az jövõre fog igazán kiderülni, akkor ki lehet jelenteni hogy elbukott...
És hol kap 4 tizedet Rosbergtõl? Hockenheimben is pár ezreden múlott az egész...
x2 x3 x4
Elküldve: 2010.08.01 23:38
Pedig ez aztán durvább volt, fõleg hogy nem annyira stabil az autó mint manapság és nem akkora a biztonság mint ma. Na mindegy, én most már részemrõl befejeztem. Õk valahogy még sincsenek utálat alatt...
x2 x3 x4
Elküldve: 2010.08.01 23:47
Elõzõ hsz-emre Webberre utalok amikor repült Valenciában, megnéztem volna alulról is a betont. Most videókat keresek hogy Webber miket csinált de nem találok. Volt egy Barcelonás amikor Webber a fûig kiszorított valakit.
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]