x2 x3 x4
Elküldve: 2011.12.20 16:27
bezony belülrõl pedig alig észrevehetõ
a videóból az kitûnik hogy az 1. szektorban kapnak sokat az 1. keresek, mert az 1. kanyarból nagy ívben jönnek ki és a hosszú egyenes így teljesen KO, a idõ meg annyi amennyi
Szerkesztette: Plett - 2011.12.20 16:41
x2 x3 x4
Elküldve: 2011.12.20 18:13
Nem Aidonia, maradok a fehér vonalnál. Nagyon sokat lehet nyerni ha vágsz. De nem lesz szét büntetve a mezõny miatta, csak ha ez miatt lesz elõzés vagy ha feltûnõ a vágás.
Uhh... kemény... Belülrõl nem nagyon lehet érezni hogy annyi hely volt ott. Sztem engedni kéne azt hogy rázókövön két kerék és nem lenne abbõl galiba mert ha valaki vág akkor már tényleg ott a gumi meg a fal. De hogyha mégis marad a fehér vonal, remélem bele fér 10-20 vágás mert én tényleg nem érzem ezen a pályán. XD
Ajánlom figyelmetekbe a liga szabályzatot
"15. Vezetési, elõzési szabályok:
- A versenyzõ köteles elkerülni minden ütközést a másik versenyzõvel.
- A verseny és kvalifikáció alatt a kanyarok megállapíthatóan szándékos vágása a versenyeredmény törlését és a pilóta büntetését vonhatja maga után.
A pálya utolsó szabályos része a fehér vonal a pálya szélén, aki ezen kívül megy 4 kerékkel vágást követ el. A BT. Hozhat külön szabályokat egyes pályáknál. "
Gazsó a leggyorsabb köröd szabálytalan.És mivel nem jelezted a vágott körök forumban, büntit is kaphatsz érte.
"öreg Jedi az nem vén Jedi" -by pikador
"Obi Van haflac" -by pikador
Szerkesztette: haflac - 2011.12.21 16:29
1. Ha jól emlékszem hétfõn mentem azt a kört és egyáltalán nem éreztem hogy vágok, azóta fel se jöttem erre az oldalra és most látom hogy mi van. Azaz nagyon szándékos lehetett az a vágás ha most másoktól tudom meg.
2. Plett most tette közzé ezt a videót. Amibe benne van az egész kör azaz már a fél liga tudhatja hogy az a kör nem szabályos. Jelezni akkor minek is kell? Sztem pár óra múlva nem is lesz ott az az idõ.
3. Nem tudom kinek szántad a szabályzatot mert minden ami oda van írva alap szabály.
4. Vágott kör jelzésével kapcsolatban meg sztem máshogy is lehet jelezni nem csak forumban.
5. A versenyig van még 1 hét és addig a mélyen tisztelt admin bácsik eldönthetik hogy kapok-e büntit. =)
x2 x3 x4
Elküldve: 2011.12.21 17:04
Tegnap volt kint a videó és már ki van törölve a kör. Utolsó síkán szúrta nagyon a szememet, mert ott van elég hely a szélesítésre és az idõ nyerésre és nyertél is ott vele. Büntetés nem lesz ez miatt, csak ha idõmérõn/futamon lesz ennyire feltûnõ szélesítés/vágás. Mindjárt linkelem Aidonia körét, az elfogadott, határkör.
Szerkesztette: Plett - 2011.12.21 17:05
Mert:
-Lehet, hogy szabálytalan a leggyorsabb köre (A pálya utolsó szabályos része a fehér vonal a pálya szélén, aki ezen kívül megy 4 kerékkel vágást követ el.),
-de a szándékos vágás nem hiszem hogy megállapítható, így pedig nem kaphat büntit. (megállapíthatóan szándékos vágása.... a pilóta büntetését vonhatja maga után)
Egyébként sehol sem írtam,hogy szándékosan vágott.Talán oda kellene figyelni,hogy mit olvasol.És mivel azt írtam,hogy"Ajánlom figyelmetekbe a liga szabályzatot",1értelmûvé tettem,hogy a szabály szerint meddig szabályos a pálya.
"öreg Jedi az nem vén Jedi" -by pikador
"Obi Van haflac" -by pikador
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]