Lehet nem teljesen ide illik de nem találtam jobb helyet. Nem vettünk részt két nem annyira nagy Vízilabda eseményen és a 2. leggyengébb kalapba kerülünk!!! Besorsolják elénk a Románokat meg a Kanadaiakat. Nevetséges. Legutóbbi három olimpia gyõztesérõl beszélünk!!!
Férfi vízilabda-vb: a magyar csapat a harmadik kalapban kapott helyet
Elkészült a júliusi, sanghaji vizes világbajnokság 16 csapatos férfi vízilabdatornájának kiemelése az április 15-én esedékes csoportsorsolásra: Magyarország csak a harmadik kalapba került.
Ezt azt jelenti, hogy a kínai vb alapszakaszában nem találkozhat Brazíliával, Németországgal és Ausztráliával. Viszont több, a végsõ gyõzelemre szintén esélyes együttessel is "összejöhet" kvartettjében, miután az elsõ kalapba tették a legutóbbi Világkupa elsõ négy helyezettjét: Szerbiát, Horvátországot, Spanyolországot és az Egyesült Államokat, a másodikba pedig a világligából kvalifikált Montenegrót és Olaszországot, továbbá Kanadát és Romániát. Magyarország sem a világkupában, sem a világligában nem indult.
"Nem tartom reálisnak a csoportok ilyetén kialakítását" - idézte Kemény Dénest, az olimpiai bajnoki címvédõ nemzeti csapat szövetségi kapitányát a férfiválogatott honlapja, a www.vlv.hu.
Kemény hozzátette, sok múlhat a sorsoláson:
"Teljesen mindegy, ez van. Láthatóan sok fog múlni a sorsoláson, ebbõl a kínálatból a magyar csapat kerülhet kifejezetten erõs, de könnyebb csoportba is."
A KALAPOK A: Szerbia, Horvátország, Spanyolország, Egyesült Államok
B: Montenegró, Románia, Kanada, Olaszország
C: Brazília, MAGYARORSZÁG, Németország, Ausztrália
D: Dél-Afrikai Köztársaság, Kazahsztán, Japán, Kína
"Elõttem a cél, és még 21 autó."
"Minden utcai pálya technikás, de nem mindegyik technikás pálya utcai."
"Az esetek 98%-ban igazam van. Kit érdekel az a maradék 3%?"
Szerkesztette: Bandi - 2011.03.30 17:53
ez nagyon nagy kicseszés, én rég óta követem a vízilabdát, és naná hogy ebbõl is a rácok jönnek ki jól. Nembaj, az EB-n le tudtuk õket gyõzni a csoportban a fiatalított válogatottal akkor most sem lesz gond Hajrá, magyarok!
sajnos 'itt' már elõbb elkezdték a fiatalítást és már összeérett a válogatott, ehhez képest a magyar válogatott most kezd összeérni, de bízok benne hogy az Olimpiára minden rendben lesz
"El fog durranni a kis jedi agya neki, attól félek"
"Áá nem, bírja, a Bala szereti az ilyeneket, imádja a nyomást. A jedi nyomás nélkül nem létezik. A jedi maga a türelem, a türelem megtestesítõje. Õ ilyenkor csak altat, álcázik."
"Hát én úgy emlékszem, hogy Anakin Skywalker is jedi volt annak idején"
"Áá nem, egy kis hátitáska volt a csávókám, ne említsük Balával egy lapon"
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]