Nagy tudás nem kell amúgy hozzá, csak bátorság Teherautós befékezett volna akkor felkenõdik rá.
Volt már nekem is ilyen esetem, megelõzött egy busz, én meg rátapadtam ugyanígy, sofõr meg azt hitte, hogy már rég lemaradtam, és egyik utas kiabált elõre neki, hogy óvatosan fékezzen, mert ott vagyok mögötte 1 méterrel
Meg tudok állni rövidebb idõ alatt ugyanolyan sebességrõl mint egy busz, de a reakcióidõ az több mint 1 méter szóval fel lehet kenõdni rá simán. De ez benne a kihívás
Nekem múltkor volt egy hasonló esetem Városba mentem egy Ford Focus mögött egy kissé lejtõs utcán, olyan 48-49el mentünk kb. 5 méterre voltam tõle állt az út szélén egy autó, szembe meg jött egy másik, a marha Focusos sofõr meg befékezett, elõbb megálltam mint õ
De tavaly edzésrõl jöttünk haza másik triatlonos sráccal, megelõzött egy bmw-s nõ és irányjelzõ nélkül befordult elõttünk. Buktunk szépet mindketten. be az árokba Bmw-s nõ meg nyilván ment tovább
"2222 Április 19-én fiatalon születtem a Virginia állambeli Beaverdamtól mintegy
14000 kilóméterre..átlagos vagyok, vállig érõ lila szemem van,
a jobb fülemre nem látok, a lábam a földig ér, hátrafésült fehér fogam van, a hátam nincs elõl és
csak egy anyám van...jah és a szomszéd mellett lakok. Mostanában mindig arra kelek, hogy már nem alszok!"
Ha a technikád nem a legjobb, fontos tudatosítani, hogy mindig lesz egy jobb versenyed. Ez a motivációm egy része. (Ayrton Senna, 1994. február)
Szerkesztette: Chronik - 2011.04.14 10:32
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]