Elküldve: 2011.12.22 11:00
Én új embereket fogadtam fel a nyóckerbõl erre a versenyre, 10 mp alatt lekapják a törött elemeket, leszedik a kerekeket, és hoznak a szomszédtól ujjakat, igaz a magnó mindig eltûnik a verseny végére......
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF!
Ez a tesztfutam arra volt jó, hogy bebizonyosodjak róla, hogy a magasan a legtehetségtelenebb ember vagyok ehhez a pályához és valahogy egyáltalán nem nekem való.. kb 3-4 kemény falhozcsapás / futam a statisztikám, egynek örülök, hogy a második futamon dobogós lettem
Mumusnak pedig gratulálok élete elsõ gyõzelméhez
Hozzászólások: 274 Lakóhely: Budapest X. ker Regisztrált: 2010.05.23
x21 x15 x36
Elküldve: 2011.12.26 11:37
Meghoztam a döntést: a #10-es Chevrolet Yuki Taniguchival mától szabad. Karrieremben nincs elég idõ és jelenleg motiváció sem a versenyzéshez. Éppen ezért egy kis szünetet tartok szimulátoros pályafutásomban. Aki a kocsit örökli az használja egészséggel, izgalmas és sikerekben gazdag futamokat kívánok!
x2 x3 x4
Elküldve: 2011.12.26 12:27
srácok, most nincs sok kedvem BT-t írni hála a karácsonynak így marad ide a fórumba hogy Zigi kapott utólagos 5 helyeset az 1. futamra és -5DSR büntetést Balint Hammer és Nyil meglökése/kilökése miatt
rövidke, néhol hullámzó Hoptos karrierem során, talán ez a második vagy harmadik pálya, amivel egyszerûen nem boldogulok, 38.9, szabályos, ha ennél jobbat jövök, az szinte kivétel nélkül vágott (a jelenlegi instrukciók alapján)
namind1, megpróbálom behozni a verdát futamokon, és pontocskákat szerezni
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]