Elküldve: 2013.03.17 18:16
Akkor már Marussia! Írtam még valamikor itt az üzenõfalon hogy Chilton fiúval az a baj, hogy csak apuci tele van és csak is azért van ott hát ez meg is mutatkozott, vagy ez a Bianchi gyerek egy zseni 0 tesztel másodpercet ráver Chilire aki végig ment a teszteken azért az elég gáz Kíváncsi leszek a testvérére lehet inkább cserélniük kéne szériát
Szerkesztette: SFAkos - 2013.03.17 18:19
Én úgy hallottam Bianchi már többször részt vett fiatalok tetsztjén. Tesztelt a ferrarival és a force indiával is, míg Chilton az év elejei teszteken ült elõször F1-es autóba.
Szerkesztette: Tusy - 2013.03.17 19:06
Tusy írta:
Én úgy hallottam Bianchi már többször részt vett fiatalok tetsztjén. Tesztelt a ferrarival és a force indiával is, míg Chilton az év elejei teszteken ült elõször F1-es autóba.
Bianchi tavaly a Force India 3. számú pilótája volt, volt hogy péntekenként tesztelt, meg fiatalok tesztjén is ment már ha jól tudom 2x is. Nem ma kezdte, még szép hogy elverte, majd belejön Csilton
Az a gond hogy a kisebb szériákban is az versenyzik csak akinek van pénze.Késõbb pedig ugyan ezen az elven jutnak be az F1-be.Aztán ritka az olyan mint Perez hogy fizetõs de legalább gyors is.Bianchi meg szintén gyors meg fizetõs.Különben azt nem értem csak a Marussia háza táján hogy miért nem alkalmaznak orosz pilótát.Eléggé sok a pénz Oroszországban.
Ha 2.-ik vagy akkor Te vagy az elsö aki veszít.
-Ayrton Senna-
Elküldve: 2013.03.17 19:18
Úgy értettem hogy 0 tesztel, hogy a kocsit mind a 12 napon csilton vezette az elõszezoni tesztek alatt, míg Bianchi az FP1-ben ült be elõször konkrétan 3 napja.
Bianchi-t nem nevezném azért annyira fizetõsnek mint társait, a Ferrari academy tagja elég hátszél az neki
Szerkesztette: SFAkos - 2013.03.17 19:19
SFAkos írta:
Úgy értettem hogy 0 tesztel, hogy a kocsit mind a 12 napon csilton vezette az elõszezoni tesztek alatt, míg Bianchi az FP1-ben ült be elõször konkrétan 3 napja.
Bianchi-t nem nevezném azért annyira fizetõsnek mint társait, a Ferrari academy tagja elég hátszél az neki
Meg a Ferrari motor amivel jövõre menni fog a Marussia.
"Elõttem a cél, és még 21 autó."
"Minden utcai pálya technikás, de nem mindegyik technikás pálya utcai."
"Az esetek 98%-ban igazam van. Kit érdekel az a maradék 3%?"
Elküldve: 2013.03.18 09:40
Nem csak õket verné, nekem Õ az az újonc akibe a legtöbb potenciált látom a fiatalok között. Szívesen látnám már valamikor a Ferrarinál, csak kéne egy 3. autó mert Alonso nyerhetne már pár VB-t nekünk (idéntõl kezdve), megérdemelné, Massa viszont a két kedvenc pilótám egyike
Szerkesztette: SFAkos - 2013.03.18 09:41
Az a baj hogy elvileg Perez is Ferraris lenne erre tessék, ott van a McLarennélSzerintem Hülkenberg,Bianchi a legesélyesebb hogy valaha is Ferrariba üljön.
Ha 2.-ik vagy akkor Te vagy az elsö aki veszít.
-Ayrton Senna-
Elküldve: 2013.03.18 17:04
DAny9455 írta:
Az a baj hogy elvileg Perez is Ferraris lenne erre tessék, ott van a McLarennélSzerintem Hülkenberg,Bianchi a legesélyesebb hogy valaha is Ferrariba üljön.
Egyetértek, Hulk is nagyon jó, õk ketten emelkednek ki szerintem. Nem tudom, Pereztõl én nem vagyok elájulva, volt egy gumikímélõ autója és stílusa és jó taktikával szép eredményeket ért el, de szerintem túl van értékelve kicsit, mióta meg megvolt a szerzõdése nem sokat mutatott, de azért kétség kívül jó pilóta azt nem mondom azért. Szerintem jó sokáig el lesz a McLaren-nél fõleg ha decemberben bejelentik, hogy az új névadó szponzor a Telmex lesz
DAny9455 írta:
Egyetértek, Hulk is nagyon jó, õk ketten emelkednek ki szerintem. Nem tudom, Pereztõl én nem vagyok elájulva, volt egy gumikímélõ autója és stílusa és jó taktikával szép eredményeket ért el, de szerintem túl van értékelve kicsit, mióta meg megvolt a szerzõdése nem sokat mutatott, de azért kétség kívül jó pilóta azt nem mondom azért. Szerintem jó sokáig el lesz a McLaren-nél fõleg ha decemberben bejelentik, hogy az új névadó szponzor a Telmex lesz
Sajnos nem is fog mutatni ezzel az autóval semmit... Ha lecserélik ezt a Lekvárent egy McLarenre, akkor Perez ott lesz. Idei amúgy is tanuló év lesz neki a Mekivel. Hülk meg a másik kedvencem, de maradnia kellett volna a Force Indiánál érzésem szerint.
"A fék a gyávák pedálja, és szûk hely nincs, csak kevés lendület"
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]