Nehogy már egyenesben nehéz legyen kicsit lelépni a gázról, mert magam alá csinálok mindjárt....
Ember, lehetnél következetes. Senki nem az egyenest vitatja, ellenben Te mondtad, hogy bármelyik pálya bármely pontja alkalmas arra, hogy a lekörözöttet elengedjék.
x33 x40 x38
Elküldve: 2011.11.16 19:49
The7up írta:
Gabesz írta:
Jajj,srácok !!!
Nehogy már egyenesben nehéz legyen kicsit lelépni a gázról, mert magam alá csinálok mindjárt....
Ember, lehetnél következetes. Senki nem az egyenest vitatja, ellenben Te mondtad, hogy bármelyik pálya bármely pontja alkalmas arra, hogy a lekörözöttet elengedjék.
x2 x5 x7
Elküldve: 2011.11.16 20:09
Hamann írta:
A Japán versennyel is ugyan az / Autopolis/. Légysz ives segitsetek ha valaki tud. Köszi.
Szerintem töltsd le újból a pályát, mert nálam is mindig megszakadt a töltés...
Pályát ezért nem tudja betölteni, mert hiányos... Nézd meg, hogy hány megát kell letölteni, s valójában mennyit töltöttél le...
Hamann a netszolgáltatód sajna az egyik legpocsékabb az országban, ettõl rosszabb már csak a Dunaweb volt anno próbálj meg váltani, ha tudsz minél hamarabb majd, mert könnyen lehet, hogy még több futamodat és más egyéb netezési dolgaidat keserítik majd meg
Gabesz, neked meg ha minden századmásodperc számít, akkor legközelebb gyere fel TS-re, és szólj elõre, ha jössz és még a homokktól kezdve a fûre mindenhova kimegyek jóval elõbb, mielõtt megérkezel, ha te neked ennyire komolyan számít az egész
Lekörözés dologról meg csak annyit még, hogy láthatnád, még egy F1 futamon is sokszor milyen nagy gondot okoz a lekörözés, ahol profizmus van, nemhogy egy amatõr ligában. Az idõvesztés mindig benne van a pakliban, az autóversenyzés része. Én nem csinálok belõle ügyet, mindenkit igyekszem a legudvariasabban elengedni, amint tehetem.... de hát ahogy látom, egyre több már itt a karrierista versenyzõ, aki gázolna át mindenkin, és már egy század másodperc veszteségért is hõbörgés megy már.... mindegy, én továbbra is szórakozásnak fogom fel az egészet, mert se idõm se tehetségem nincs nagy eredményeket elérni itt, csak a társaság miatt járok fel és a magam szórakoztatására
x33 x40 x38
Elküldve: 2011.11.16 21:17
Hamann írta:
Alonsot is feltartotta a hrt is, de nemcsinált belõle ügyet és nem egy kategória. Igaz ti láttátok én nem voltam ott.
Pfff......
Csak pont ne ezt hoztad volna föl.
Alonso az F1 történelmének legjobban reklamáló pilótája, pont õ az aki folyton mutogat még azokra is akik versenyben vannak vele, nem pedig lekörözi õket
Ha akarod belinkelek pár videót, de sztem így is elég nagy kapufa volt ez
Hamann írta:
Alonsot is feltartotta a hrt is, de nemcsinált belõle ügyet és nem egy kategória. Igaz ti láttátok én nem voltam ott.
Pfff......
Csak pont ne ezt hoztad volna föl.
Alonso az F1 történelmének legjobban reklamáló pilótája, pont õ az aki folyton mutogat még azokra is akik versenyben vannak vele, nem pedig lekörözi õket
Ha akarod belinkelek pár videót, de sztem így is elég nagy kapufa volt ez
Szerintem azért tisztelhetnéd, mert az F1 ha nem a legjobb pilótája de akkor is az egyik legjobb.. A személyisége pedig lehet, hogy ilyen, de nagyon tehetséges pilóta.
x33 x40 x38
Elküldve: 2011.11.17 09:06
Szotyi3 írta:
Mekkora videóóóóó !!!!
A '80-as -'90-es évek egyébként is a kedvencem.
Ami a lekörözéseket illeti, szerintem az a probléma, hogy nem jó a köztes megoldás. Vagy senki ne tartson fel senkit, vagy tényleg meg kelljen elõzni minden lekörözendõt (lásd. video) és akkor igazi verseny lenne minden percben.
Lehet eddig nem ez tûnt ki a szavaimból, de egyértelmû, hogy utóbbira szavazok.
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]