Azta rohadt........ Ekkorát még eddig nem sikerült mellélönöm.Hugomnak igen.Legközelebb három szelvényt vegyél.Egyet így mint ezt a másik kettöt pedig egy számmal kisebekkel meg egy számmal nagyobbakkal töltsd ki.Akkor tuti nem lösz mellé
"A csapatmunka fél gyõzelem, lényeg a csapatszellem."
Kimi Räikkönen:"Túl sok ember törekszik arra, hogy az legyen mint amit mások elvárnak tõle, de ez semmit sem jelent. A lényeg az, hogy Önmagad légy"
Tanitványom:Vaken
Mesterem:Ferenczi Csongor
Kimi Räikkönen: Ha leírsz engem, valóban nem ismersz!
Ha nyaron unatkoztok es termeszetesen van kolteni valo penzetek, utazzatok el Maranelloba. Ferrari 458-ast es mas Ferrarikat vihetsz tesztelni (10perctol akar 1 orara). Az oldal aljan vannak az arak.
Haflac! nekem az elsö kör tetszett a legjobban mert akkor még csuszkált is rendesenBár nem szeretem Alonsot söt egyenesen rühellem de lettem volna az operatörhelyében Igaz max fényképen lesz ilyen kocsim, kivéve ha ügyesen forgatom a pénzem Nekem amugy is tetszik nagyon ez a kocsi.
Ha 2.-ik vagy akkor Te vagy az elsö aki veszít.
-Ayrton Senna-
Karthikeyan miatt a TATA, meg ha a Speed felirat az orrkupon szponzormatrica és nem dísz akkor kökemény 2 szponzoruk van
Sztem jövõre látjuk öket utoljára ha nem szedik össze magukat.Jelenleg a második edzésen 10 mp a hátrányuk a tavalyi polehoz képest, még a Gp2es autoval is gyorsabb vagyok itt monacoban pedig még lasabb is a mi monaconk mint az igazi jelenleg.
Ha 2.-ik vagy akkor Te vagy az elsö aki veszít.
-Ayrton Senna-
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]