Tudom hogy f1-live és nem sok értelme volt egyáltalán belinkelni sem, de csak hogy kérdezzek ezzel kapcsolatban valamit.Kína is É-Korea mellett van nem?Akkor elvileg ott nem kéne félni?Jól átgondolták ezt a cikket is
Meg egy meglepetésEz sem rossz dolog hogy nem nagyon változtak az autók de egy kipufogó keresztülhúzta a Williamsesek számításaitNesze neked full modern, hiper technika
schumi001 írta:
Dani, gondolom 5 nap alatt nem fog kirobbanni egy háború Nem átgondolatlan ez, csak neked nem jó a logikád
Na de épp ez az, hogy amit Gabesz is írt hogy mára ígértek rakétát stb.És arra nem gondolnak hogy mi lesz 5 nap múlva, de arra igen hogy jajj októberben mennyi jogdíj fog elmaradniEgyébként ha még egyáltalán hinnék is az egészben akkor simán kitörhet 5 nap alatt egy háború, de így már lehet hogy kicsit OFF lesz
Ha 2.-ik vagy akkor Te vagy az elsö aki veszít.
-Ayrton Senna-
Gabesz írta:
Dany ! Kína É-K szövetségese, ezért nincsenek veszélyben
(Hát nagyon off)
Már csak félig-meddig ha igazak a hírek nem nagyon értenek egyet õk sem, ezért is írtam hogy kínában is sz@rban lehetnek.Na mindegy úgyse lesz semmi
-Ayrton Senna-
"A csapatmunka fél gyõzelem, lényeg a csapatszellem."
Kimi Räikkönen:"Túl sok ember törekszik arra, hogy az legyen mint amit mások elvárnak tõle, de ez semmit sem jelent. A lényeg az, hogy Önmagad légy"
Tanitványom:Vaken
Mesterem:Ferenczi Csongor
Kimi Räikkönen: Ha leírsz engem, valóban nem ismersz!
de beszarok ezekkel az állatokkal 1 futamra kimit tippelte az orángután most malaysiára a bárány vettelt és most kimit tippeli a kigyó kiváncsi vagyok
"A csapatmunka fél gyõzelem, lényeg a csapatszellem."
Kimi Räikkönen:"Túl sok ember törekszik arra, hogy az legyen mint amit mások elvárnak tõle, de ez semmit sem jelent. A lényeg az, hogy Önmagad légy"
Tanitványom:Vaken
Mesterem:Ferenczi Csongor
Kimi Räikkönen: Ha leírsz engem, valóban nem ismersz!
Szanto Ruben írta:
de beszarok ezekkel az állatokkal 1 futamra kimit tippelte az orángután most malaysiára a bárány vettelt és most kimit tippeli a kigyó kiváncsi vagyok
Majd Bianchi megmutatja
-Ayrton Senna-
Legnagyobb lúzer Vettel Red BullÉs ezt most nem elfogultságból írom de most komolyan.Mégsem mindig az erõsebb kutya.....Ennél nagyobb baklövések ritkán vannak
-Ayrton Senna-
Elküldve: 2013.04.21 16:04
Kár lenne kihagyni a versenynaptárból Bahreint, szerintem eddig az év futama volt!!!!! Öröm látni, hogy az egyik csapatnál szó nincsen sorrendrõl, a legszórakoztatóbb perceket köszönhetjük nekik! Lehet, hogy így is lehet versenyezni? Hornernek tetszett vajon? A McLaren helyében neki ajánlanám ezt a ragyogó küzdelmet......
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF!
Valóban, eddig is kedveltem Perez-t, de most a szívemhez nõt Addig idegesítette Button-t, amíg az tényleg mérges lett és lezavarta a pályáról Pedig tõle se gyakran látunk ilyet. De lehet csak Button mutatott neki egy technikát, amit majd fel is használt Alonso ellen Most bizonyította hogy nem rossz igazolás õ, csak fiatal
"A fék a gyávák pedálja, és szûk hely nincs, csak kevés lendület"
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]