szegény kutuszAmugy ugyan ezen a hétvégén Hamilton egy madarat ütött el.Tegnap a Gp2ben is volt egy majdnem madár gázolás.Kanadban hodokat szoknak kicsinálni, mindenhol elütnek valamit......... http://www.youtube.com/watch?v=utayj6d3n84&feature=player_embedded
Ha 2.-ik vagy akkor Te vagy az elsö aki veszít.
-Ayrton Senna-
"A német himnuszt még meghallgatom minden Grand Prix végén, de, hogy utána még az osztrákkal is kínozzanak?! Valamit tenni kell!" - fakadt ki Bernie Ecclestone, aki szíve szerint csak az olasz nemzeti dalt engedné játszani, mert könnyû fütyülni és lehet rá táncolni.
Az idén ötbõl négy versenyt megnyerõ Sebastian Vettel és osztrák istállója, a Red Bull miatt a fél világnak az osztrák himnuszt is végig kell hallgatnia, ami sokak szerint hosszú és unalmas.
Az osztrák himnusz annyira monoton, hogy közvetetten számos balesetet is okozott. Az egyik Pirelli konténerben 3 esõgumi olyan mély álomba zuhant, hogy már csak saját nyálukba fulladva találták meg õket.
Néhány ünneplõ szerelõ pedig hirtelen elbóbiskolt, az egyiket fejen is találta Vettel pezsgõs palackja, amit az eredményhirdetés végén dobott le. A Red Bull kerékcsere felelõsét azért kellet elbocsátani, mert az osztrák nemzeti dal okozta mélyhipnózist követõen véletlenül Lewis Hamilton öccsét kezdte el csókolgatni.
David Guetta is nyilatkozott az ügyben: "Egyszerûen össze-mashuppolom egy kis Falco-val, meg nyomok alá pöti Life is life-os dárenbézt 1 percben, és rögtön lesz pörgés."
Bernie Ecclestone szerint a legegyszerûbb megoldás mégis csak Ausztria gyors lerohanása, egy rapid Anschluss lenne, mert így elég csak egy himnuszt lejátszani az összes nagydíj végénr30;, az olaszt!
Adam ezt kb 10 percig nézegettem de nem jutottam sokra.talán az lehet hogy más szögben éri a fény ezért amikor azt az izét huzogatja ugyebár folyamatosan változik annak is a színe a visszíverödés miatt, de itt jöny az hogy az alja hegyes mindnek és beérnek egymás mellé ezért nem lehet hogy csak a visszaverödés miatt legyen ilyen.Hajlik az asztal és talán ugy elöfordulhat de az sem olyan biztos.Ha tudod a trükköt akkor áruld el pls
Itt egy lol dolog sztem.Kicsit jol számolták a benzint.Kicsit olyan 2010es kanadai im hangulata van de a végéna piloták elvannak mint a befött
http://www.youtube.com/watch?v=SlrHKRMt8U8
Ha 2.-ik vagy akkor Te vagy az elsö aki veszít.
-Ayrton Senna-
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]