mumus70 írta:
Lehet, hogy így is lehet versenyezni? Hornernek tetszett vajon? A McLaren helyében neki ajánlanám ezt a ragyogó küzdelmet......
és Ross Brawn-nak !!!
Azért a Mercedes döntése így utólag nem volt annyira gáz, tekintve hogy Rosberg a pole hoz képest semmit nem tett az asztalra, pedig most biztos nem Hamiltont támogatták Rosberggel szemben
Ha 2.-ik vagy akkor Te vagy az elsö aki veszít.
-Ayrton Senna-
x33 x40 x38
Elküldve: 2013.04.22 16:24
mirõl beszélsz ?! Sepangban Hamilton már csak gurult, örült, hogy célba ér, Rosberg fényévekkel gyorsabb volt, a Mercedes(Brawn) csapatsorrend-utasítása a leggusztustalanabb volt, amit valaha láttam...
" Racing, competing is in my blood " / Ayrton Senna /
Gabesz írta:
mirõl beszélsz ?! Sepangban Hamilton már csak gurult, örült, hogy célba ér, Rosberg fényévekkel gyorsabb volt, a Mercedes(Brawn) csapatsorrend-utasítása a leggusztustalanabb volt, amit valaha láttam...
De ugyan ez már számtalanszor megtörtént más csapatnál is
DE ami a pálmát viszi az shumi és barrichello esete amikor az utolsó pár körbe adta át a gyõzelmet nem kicsit lelassítva
x1
Elküldve: 2013.04.22 17:50
végre Perec is elõvette a tökét... mármint amióta a Mekinél van olyat csatáztak Buttonnal (megjegyzem õ is élvezte mert félig röhögött mikor mondta, hogy hûtsék le a srácot ), hogy a vezetés bele se (mert) szólt, mert ijedtükben lerágták a mikrofont a szájuk elõl
Szerkesztette: BUD - 2013.04.22 17:54
BUD írta:
végre Perec is elõvette a tökét... mármint amióta a Mekinél van olyat csatáztak Buttonnal (megjegyzem õ is élvezte mert félig röhögött mikor mondta, hogy hûtsék le a srácot ), hogy a vezetés bele se (mert) szólt, mert ijedtükben lerágták a mikrofont a szájuk elõl
Hát igen élvezetes volt amit csináltak szerintem a verseny legszebb pillanatai voltak
x33 x40 x38
Elküldve: 2013.04.22 17:57
zsolt25 írta:
Gabesz írta:
De ugyan ez már számtalanszor megtörtént más csapatnál is
DE ami a pálmát viszi az shumi és barrichello esete amikor az utolsó pár körbe adta át a gyõzelmet nem kicsit lelassítva
naja, az király volt, amikor fújjoltak a nézõk
x33 x40 x38
Elküldve: 2013.04.22 17:58
zsolt25 írta:
BUD írta:
Hát igen élvezetes volt amit csináltak szerintem a verseny legszebb pillanatai voltak
Így van, faszán tolták, igazi verseny volt
Gabesz írta:
Sepangban igen csak gurult(bár ez erõs túlzás mert a visszafogás elõtt sem tudta megelõzni na mindegy), de azért ha akkor eldobálják a pontot csak azért hogy Rosbergnek kicsit jó legyen mert egyszer a 4 bõl végre gyors is volt azért nem a legjobb indok.Fõleg hogy Hamilton 3.ik a bajnokságban Rosberg 9.ikAz RB esete megint más mivel ott a csapatutasítás nem elõször fordult elõ, míg a Merci egyszer alkalmazta pont mikor botrány is lett belõle
Egyébként szerintem a McLaren már csak azért sem fogta vissza egyik pilótát sem mert akkor megint ott tartanánk hogy ki a gerinctelen meg ki nem az
Ha 2.-ik vagy akkor Te vagy az elsö aki veszít.
-Ayrton Senna-
DAny9455 írta:
SisakonDe mekkora szenzációhajhász cím már ez is.Lóf@sz baja nem lett volna még akkor sem ha ez 280-300-nál történik, annyira könnyû elem volt
De azért te se örülnél ha egy ilyen tartana feléd 80-nál, ne adj isten 300-nál
"A fék a gyávák pedálja, és szûk hely nincs, csak kevés lendület"
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]