Plett írta:
Nem hiszem el hogy nem értetitek meg hogy ÚJ RFACTORRA!
Én értettem Plett, csak kivitelezni nem tudtam, mivel nincs meg csak ez az egy agyonmodolt rfactorom, se telepítõ, se telepített "üres" verzióm nincsen így próbálkoztam alternatív megoldással, de sikerült, tudok vele szerveren menni
Vicces lett ez a büntetés, mert nem is tudom mikor volt már, legközelebb már én is óvok akkor, mert belém is belerongyoltak a futamok alatt nem is egyszer, csak mivel Marokkóról volt szó, ezért mókának fogtam fel az egészet , sõt mind a két rajtomkor valaki hátulról betalált és kilöktek, valamint falnak löktek, még csak meg se vártak, de ha egyesek ilyen komolyan veszik, hogy ilyenért óvnak, akkor a jövõben én is bekeményítek és minden egyes rosszul elsült manõverért óvok
x2 x3 x4
Elküldve: 2012.01.09 17:59
Megjegyzem: nem Emil óvott...
De egyébként azt ne mond hogy nem igazságos, mivel sárgazászló volt, elõtte jóval az egyenesben látni lehetett hogy állnak az autók, de nem te nyomod tovább a gázt bele Emilbe. Még így is enyhén megúsztad ezzel a 3 DSR ponttal. Úgyhogy sztem ne te legyél megsértõdve hogy akkor ezek után csak azért is óvni fogsz mindent.
jaj dehogyis félre ne érts nincs problémám az ítélet ellen, mert valóban mintha lett volna ilyen eset, a büntetés jogos, csak én azt hittem, hogy konkrétan emil óvta meg ezt az egy esetet, akkor sztornó az írandóm
Hát nekem sajnos ennyi volt az idei szezon nem valószínû, hogy indulok a hátralévõ futamokon mert egy szerencsétlen baleset miatt elszakadtak a boka szalagjaim a bokámba. Be vagyok gipszelve menni se tudok nem, hogy vezetni. Sok szerencsét mindenkinek a továbbiakban remélem gyorsan visszatérhetek. Azért a versenyeket nézem majd. Sok Szerencsét mindenkinek.
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]