Vagyis a Red Bull ring Nekem tetszik a pálya és ha itt jo nekünk egy csomó bajnoksághoz akkor miért nem jo az igaziban is?Unatkozni nem unatkozott senki ezen a pályán sztem.Csak így az átnevezés után kicsit érdekes lenne ott menni
Ha 2.-ik vagy akkor Te vagy az elsö aki veszít.
-Ayrton Senna-
Montoyát imádtam, rettentõ agresszív volt, na õ az aki nem olvadt bele a mezõnybe Ha nem is a jó cselekedeteivel, de a balhéival mindig kitûnt a többiek közül... Räikkönent is a természete miatt szerettem Ez a videó felülmúlhatatlan!
Egy kis gyerek a stadionban:
- Cristiano, Cristiano, adnál nekem tíz autogrammot?
- Igen, de minek kell neked tíz?
- Azért, hogy elcserélhessem egy Messi autogrammal.
"Elõttem a cél, és még 21 autó."
"Minden utcai pálya technikás, de nem mindegyik technikás pálya utcai."
"Az esetek 98%-ban igazam van. Kit érdekel az a maradék 3%?"
Egy kis gyerek a stadionban:
- Lionel, Lionel, adnál nekem tíz autogrammot?
- Igen, de minek kell neked tíz?
- Azért, hogy elcserélhessem egy Chicharito autogrammal.
Hozzászólások: 274 Lakóhely: Budapest X. ker Regisztrált: 2010.05.23
x21 x15 x36
Elküldve: 2011.06.29 16:46
Szerettem Montoyát , hiányzik már a kolumbiai himnusz
Õ szerintem még épp idõben szállt ki, és mindig gyõzelemre esélyes kocsija volt A mezõny egyik legszínesebb figurája volt. Ilyen pilóták kellenének még!]
bezony Norbi, nem az a Schumacher féle hogy abszolút szarba vagyok de mosolygok mert úgy illik, JPM megmondta a véleményét, ami általában az volt hogy: F*CKIN IDIOT!
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]