Azért nem kell szétverni.Sima versenyhelyzet volt.Persze ezzel mi magyarok kitörölhetjük a ..... De ha itt lesz akkor csak el kell lehetetleníteni az össze itteni napját ki kell idegelni.pszicho terrort neki nem fizikai fájdalmat.PErsze ha az idegességben összetöri magát akkor fizikait is átvitt értelemben.
Itt a Montoyás esetben Montoya fékezett tul hosszut ezért koccolta meg Tiago.De nem kapott érte semmit ha jol emlékszem.Bár Montoya ha nem neki volt igaza akkor hisztizett, érdekes hogy a Nascarban nem hisztizik.Jo pilota volt pedig, most is az csak nem az F1ben
De majd nekimegyek az autopályán és megnézem hogy ö vagy a korlát nyer
Jó lesz ez a magyar verseny, meg lesz a dobogó HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ NORBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Végre egy olyan pálya ami csk Norbi számára ismert, mert nem hiszem hogy van olyan a mezönyben aki annyi kört tett volna meg itt mint ö.Jo lesz ez és ha miinden jol megy akkor akár nézhetem is élöben.
@Adam
Én pl. 2006-ban is az egész évadot néztem, meg egyszer-egyszer néhány más futamot is. Igaz, hogy engem is jelentõs mértékben Michelisz Norbi jelenléte gyõzött meg arról, hogy érdemes újra nézni a szériát, de én is meglepõdtem ezen, hogy amikor még annak idején említettem a WTCC-t, még senki sem hallott róla, most meg egybõl mindenki errõl beszél. Nem baj végülis, legalább ismerik.
MadThrasher írta:
@Adam
Én pl. 2006-ban is az egész évadot néztem, meg egyszer-egyszer néhány más futamot is. Igaz, hogy engem is jelentõs mértékben Michelisz Norbi jelenléte gyõzött meg arról, hogy érdemes újra nézni a szériát, de én is meglepõdtem ezen, hogy amikor még annak idején említettem a WTCC-t, még senki sem hallott róla, most meg egybõl mindenki errõl beszél. Nem baj végülis, legalább ismerik.
hát én is 2010 óta követem. Kellett ide egy magyar fiú, hogy észrevegyem. De a média viszont kb 2011óta, vagy inkább a Macaoi gyözelem óta figyelt fel.(van is miért felfigyelni )
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]