mumus70 írta:
Én ku..ára unnám hogy az elsõ helyen körözgetek, és halomra nyerem a köcsögöket! Hátul van az izgalom, oda kell a tudás, a reflex!
Ebben egyetertek veled hogy hatul kell a tudas, meg a jokora szerencse. Az biztos ha hatul mesz akkor maskepp kell vezetni, de szerintem elol is kell tudni kezelni a hejzetet. Mennyire nagy a nyomas rajtad hogy ne elozzenek meg mar a rajtnal vagy ha korokon at tamadnak. De a lenyeg hogy rutin es higadt fej kell mind elol mind hatul. En nem unnam a fojtonos kocsog szerzest. Tulajdon keppen aki elol megy nem hinnem hogy lazan korozget es halomra ver mindenkit. Eleg eros a mezony itt Hopton. Szerintem te is nagyon orulnel ha tobbet tudnal elerni mint a nagy nevek!
Elküldve: 2012.10.27 20:33
Korrekt perecek, részemrõl adok az elsõre egy 9,8-at, a második kicsit gyengébb, viszont kecsesebb, arra 8,9 pont jár! Isten tartsa meg jó szokásodat a futamokon is!
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF!
mumus70 írta:
Korrekt perecek, részemrõl adok az elsõre egy 9,8-at, a második kicsit gyengébb, viszont kecsesebb, arra 8,9 pont jár! Isten tartsa meg jó szokásodat a futamokon is!
xxxxxD Jókivánságok by:mumus xD
"A csapatmunka fél gyõzelem, lényeg a csapatszellem."
Kimi Räikkönen:"Túl sok ember törekszik arra, hogy az legyen mint amit mások elvárnak tõle, de ez semmit sem jelent. A lényeg az, hogy Önmagad légy"
Tanitványom:Vaken
Mesterem:Ferenczi Csongor
Kimi Räikkönen: Ha leírsz engem, valóban nem ismersz!
Szerkesztette: Szanto Ruben - 2012.10.27 21:52
Hozzászólások: 317 Lakóhely: Bonyhád nádasdi u 38 Regisztrált: 2010.08.20
x11 x9 x9
Elküldve: 2012.10.28 00:01
mrlaccy mostmáá áljjááá leee!!! hánemigaz!! nagynehezen kínkeservesen bemeek 11 aláá erre tessék 10.5!! menj má valahova!!! remélem ezen má nem akarsz javítani!!! unalmas lessz így a vesenyed ha nem vigyázol
zak05 írta:
mrlaccy mostmáá áljjááá leee!!! hánemigaz!! nagynehezen kínkeservesen bemeek 11 aláá erre tessék 10.5!! menj má valahova!!! remélem ezen má nem akarsz javítani!!! unalmas lessz így a vesenyed ha nem vigyázol
Este tesztelünk Csongorral a szerón följön Laci is...javitgattunk csongorral mondjuk na végre nem ver el 1 mp vel erre meg megfutja aszt az ufó idõt -.-'''' nemigaz xD
Kimi Räikkönen:"Túl sok ember törekszik arra, hogy az legyen mint amit mások elvárnak tõle, de ez semmit sem jelent. A lényeg az, hogy Önmagad légy"
Sziasztok! Valaki kérem tudna segíteni? Ilyen problémám van:
http://www.youtube.com/watch?v=uQBC6aTvHTA
Teljesen szûz full rfactor! Csak ez a mód van rajta és a régebbi HUD amit Thomas is belinkelt!
"Ha második vagy, te vagy az elsõ, aki veszít."
Ayrton Senna
Szerkesztette: Jarno Trulli - 2012.10.28 11:16
Hello!
Nem akarom visszamondani a nevezesemet de lehet nemfogok meni internet problemak miatt -.-...kocsog romanok -.-.....ugyhogy...gondoltam csak szolok hogyha nem megyek akkor hivhattok mas embert de ha jovok szolok
Jarno Trulli írta:
Sziasztok! Valaki kérem tudna segíteni? Ilyen problémám van:
http://www.youtube.com/watch?v=uQBC6aTvHTA
Teljesen szûz full rfactor! Csak ez a mód van rajta és a régebbi HUD amit Thomas is belinkelt!
Töröld ki a d3d9.dll-t. Fog menni a játék, de az rFDynHUD nem fog menni.
18:00 a határidõ, utána futott idõk nem számítanak bele, és az addig leadott nevezések alapján lesz az indulás, 18:15 környékén nekiállok ledobálgatni azokat, akik nem jogosultak az indulásra, de nem szeretném ezzel elcseszni minden idõmet, szóval aki tudja, hogy nincs benn, idõben lépjen le
T1-hez hasonlóan írni fogok listát is, tartalékok megnevezésével
Igen, mielõtt kérdeznétek: A mai naptól Balazsinho visszatért az aktív adminok közé, az Õ kezei közé került a WSR brigád.
Sok sikert mindenkinek, és jó munkát Bala!
Elküldve: 2012.10.28 16:33
balazsinho90 írta:
18:00 a határidõ, utána futott idõk nem számítanak bele, és az addig leadott nevezések alapján lesz az indulás, 18:15 környékén nekiállok ledobálgatni azokat, akik nem jogosultak az indulásra, de nem szeretném ezzel elcseszni minden idõmet, szóval aki tudja, hogy nincs benn, idõben lépjen le
T1-hez hasonlóan írni fogok listát is, tartalékok megnevezésével
Nem kötözködésbõl akarom mondani, de nem kéne ezt a listát kicsit ebbõl a szemszögbõl is nézni? "Az OW1 WSR 3.5 az a bajnokság jelenleg a Hopto-n, ahol az újonnan regisztrált tagok bemutatkozhatnak, bizonyíthatják mentalitásukat, rátermettségüket, illetve a szuperliszenszüket megszerezhetik."
Csak hogy legyen egy kis idegesítõ dolog a munkádba most hogy te lettél az admin, amit amugy köszönök és sok sikert kivánok hozzá
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]