Szerzõ |
RE: NASCAR FUN |
Thomas50
Moderátor
Lakóhely: Püspökladány
Regisztrált: 2009.09.19
x22 x39 x40
|
Elküldve: 2013.03.24 08:15 |
|
|
Beni írta:
Thomas eg olyan kérdésem lenne a TS-re hogy mindenki 1 szobába, vagy egy szobán belül alszobákba ?? vagy ez még nincs tisztázva?
Nincs még pontosítva, de tegnap kb 15-16-an voltunk egy szobában gond nélkül, illetve kérdem én: mi értelme a ts-nek ha külön vagy, akkor milyen info jut el hozzád a többi versenyzõtõl???
Egyébként engem is megzavar sokszor ha a beszédre figyelek oda stb, de meg kell szokni és kész. Spottert sem használok sosem, tegnap mégis on volt(miután rájöttem hogy a tükör nem elég) pofázott is folyamatosan...ez van együtt kell élni vele...
Szerkesztette: Thomas50 - 2013.03.24 08:17 |
|
Szerzõ |
Adam
Tag
Lakóhely: Szany
Regisztrált: 2008.12.31
x11 x24
|
Elküldve: 2013.03.24 08:18 |
|
|
törölve
Szerkesztette: Adam - 2013.03.24 08:18 |
|
Szerzõ |
Beni
Tag
Lakóhely: Eger
Regisztrált: 2012.11.03
x5 x2
|
Elküldve: 2013.03.24 08:19 |
|
|
Thomas50 írta:
[quote]Beni írta:
Thomas eg olyan kérdésem lenne a TS-re hogy mindenki 1 szobába, vagy egy szobán belül alszobákba ?? vagy ez még nincs tisztázva?
Nincs még pontosítva, de tegnap kb 15-16-an voltunk egy szobában gond nélkül, illetve kérdem én: mi értelme a ts-nek ha külön vagy, akkor milyen info jut el hozzád a többi versenyzõtõl???
meglehet oldani hogy egy fõ szobából lehessen hallani az alszobákba, hogy mit beszélnek a fõ szobába, de aki az alszobákba van, azok nem tudnak egymással át beszélni + a fõ szobába se hallatszodik, szóval röviden csak a fõ szobát lehet hallani, az alszobákban levõknek |
|
Szerzõ |
SFAkos
Tag
Lakóhely: Budapest
Regisztrált: 2012.07.16
|
Elküldve: 2013.03.24 08:21 |
|
|
Thomas: Azt nem lehet tudni, hogy az ok nélkül kapott s&g-soknak mit mit írt ki az rfactor? Mert szokott írni indoklást, úgy lehet könnyebb lenne kitalálni az okát.
Cuore sportivo |
|
Szerzõ |
Thomas50
Moderátor
x22 x39 x40
|
Elküldve: 2013.03.24 08:25 |
|
|
És akkor pl hogy válaszolsz ha mondjuk én megkérdezlek a fõ szobában versenyezve?
Egyébként ts-re is lehet mondjuk Speakstopot bevezetni, amit csak fontos balesetre figyelmeztetéssel, vagy egyéb közérdekû info megosztásával lehet figyelmen kívül hagyni. Tehát az esetleges zavaró csevejt lelehet redukálni... |
|
Szerzõ |
Beni
Tag
Lakóhely: Eger
Regisztrált: 2012.11.03
x5 x2
|
Elküldve: 2013.03.24 08:30 |
|
|
Thomas50 írta:
És akkor pl hogy válaszolsz ha mondjuk én megkérdezlek a fõ szobában versenyezve?
Egyébként ts-re is lehet mondjuk Speakstopot bevezetni, amit csak fontos balesetre figyelmeztetéssel, vagy egyéb közérdekû info megosztásával lehet figyelmen kívül hagyni. Tehát az esetleges zavaró csevejt lelehet redukálni...
mindegyx majd lesz ahogy lesz, de ezt a ts-t ezt jó ötletnek tartom |
|
Szerzõ |
Thomas50
Moderátor
x22 x39 x40
|
Elküldve: 2013.03.24 08:37 |
|
|
Illegally Passed Before Start/Finish
Ez tiszta, annak kell az oka, ami ezt meg elözte az sc alatt, hogy miért küldött feszt hátra eggyel miközben a mögött az autó mögött voltál akit ö maga is megnevezett neked sárgával és valóban az mögött is voltál. Kivétel nélkül ez volt a szitu mindenkinél akit az rf büntetett. Tehát a sorrendezéssel van valami bibi az sc alatt. És ezt az utolsó helyen autózva is eljátszotta, akkor ki mögé menjél ha eleve te vagy a sereg hajtó? Ötlet volt rá, és pedig az, hogy jogtalanul voltam mondjuk egy körben a többiekkel, mert körhátrányból besárgázott és esetleg pont elzúgtam a kifelé jövõ sc mellett, így lehet jogtalanul kerültem vissza egy körbe a mezõnnyel. Volt hogy megálltam, meg vártam hogy ujra lekörözzön a nép, és bejött, s&g nélkül el tudtam rajtolni, de volt hogy így is meg cseszett...(lehet 2 kört kellett volna visszaadnom?)Az is lehet hogy egyszerûen mi nem értjük, hogy milyen szabályt vagy felállást akar velünk végre hajtatni az rfactor... De az is lehet, hogy a laggok miatt vagy a menet közbeni kilépések miatt hülyül meg(ez a sanszosabb, mert az elsõ s&gmnál nem is voltam semmiféle körhátrányba és mégis rosszul sorolt)... Gyuszinak pl teljesen abnormális pingjei voltak igen csak sokszor...a lényeg, hogy ki kell deríteni mi volt az ok! A hét folyamán 15-20 fõvel futott tesztversenyeken meg egyébként hibátlanul mûködött...
Szerkesztette: Thomas50 - 2013.03.24 08:55 |
|
Szerzõ |
SFAkos
Tag
|
Elküldve: 2013.03.24 08:55 |
|
|
Én olyat kaptam már wsren is akkor se értettem
Cuore sportivo |
|
Szerzõ |
Norcs
Tag
Lakóhely: Budajenõ
Regisztrált: 2011.06.30
x2 x11 x8
|
Elküldve: 2013.03.24 10:07 |
|
|
Thomas50 írta:
Illegally Passed Before Start/Finish
Ez tiszta, annak kell az oka, ami ezt meg elözte az sc alatt, hogy miért küldött feszt hátra eggyel miközben a mögött az autó mögött voltál akit ö maga is megnevezett neked sárgával és valóban az mögött is voltál. Kivétel nélkül ez volt a szitu mindenkinél akit az rf büntetett. Tehát a sorrendezéssel van valami bibi az sc alatt. És ezt az utolsó helyen autózva is eljátszotta, akkor ki mögé menjél ha eleve te vagy a sereg hajtó? Ötlet volt rá, és pedig az, hogy jogtalanul voltam mondjuk egy körben a többiekkel, mert körhátrányból besárgázott és esetleg pont elzúgtam a kifelé jövõ sc mellett, így lehet jogtalanul kerültem vissza egy körbe a mezõnnyel. Volt hogy megálltam, meg vártam hogy ujra lekörözzön a nép, és bejött, s&g nélkül el tudtam rajtolni, de volt hogy így is meg cseszett...(lehet 2 kört kellett volna visszaadnom? )Az is lehet hogy egyszerûen mi nem értjük, hogy milyen szabályt vagy felállást akar velünk végre hajtatni az rfactor... De az is lehet, hogy a laggok miatt vagy a menet közbeni kilépések miatt hülyül meg(ez a sanszosabb, mert az elsõ s&gmnál nem is voltam semmiféle körhátrányba és mégis rosszul sorolt)... Gyuszinak pl teljesen abnormális pingjei voltak igen csak sokszor...a lényeg, hogy ki kell deríteni mi volt az ok! A hét folyamán 15-20 fõvel futott tesztversenyeken meg egyébként hibátlanul mûködött...
És nem lehet hogy amiatt van, hogy miután beintették a sárgát megelõztek valakit?
|
|
Szerzõ |
Thomas50
Moderátor
x22 x39 x40
|
Elküldve: 2013.03.24 11:08 |
|
|
Nem, mert az utolsó helyen autózva, se zöld, se sárga alatt senkit meg nem elõzve is elõjött a jelenség... |
|
Szerzõ |
Thomas50
Moderátor
x22 x39 x40
|
Elküldve: 2013.03.24 11:12 |
|
|
Ja hogy valaki valakit? tehát nem konkrétan az aki a büntit kapja végül? Na az még faxább akkor, ha valakinek a hibázása mondjuk 20 pozicióval elõrébb, emitt és másnak okoz s&go-t... De ezt nem hinném....
Szerkesztette: Thomas50 - 2013.03.24 11:13 |
|
Szerzõ |
Adam
Tag
x11 x24
|
Elküldve: 2013.03.24 11:17 |
|
|
ugye az esetleges pótlás is szombaton lesz? |
|
Szerzõ |
mumus70
Tag
Regisztrált: 2011.06.28
|
Elküldve: 2013.03.24 11:19 |
|
|
Egyébként, nem biztos, de nekem úgy rémlik különben, hogy realban amikor beintik a sárgát, akkor az csak a célvonaltól lép hatályba, tehát addig még lehet elõzni!!!! De mondom, csak mintha láttam volna ilyeneket, meg az EA Sports Nascarban is a vonal után kezd el besorolni, és engedte az elõzést is addig bünti nélkül!
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF! |
|
Szerzõ |
Adam
Tag
x11 x24
|
Elküldve: 2013.03.24 11:31 |
|
|
de akkor meg az elsõ kaynarba mindenki satufék és bumm bele mindenkibe.
ja meg itt ez nem müködik, mert én is elöztem sárga alatt, és a besorolásnál 3-szor irta hogy mennyek hátrébb, és pont oda ahol sárga elött voltam.
Szerkesztette: Adam - 2013.03.24 11:32 |
|
Szerzõ |
DzSiBi
Tag
Lakóhely: Százhalombatta
Regisztrált: 2013.03.21
|
Elküldve: 2013.03.24 12:04 |
|
|
mumus70 írta:
Egyébként, nem biztos, de nekem úgy rémlik különben, hogy realban amikor beintik a sárgát, akkor az csak a célvonaltól lép hatályba, tehát addig még lehet elõzni!!!! De mondom, csak mintha láttam volna ilyeneket, meg az EA Sports Nascarban is a vonal után kezd el besorolni, és engedte az elõzést is addig bünti nélkül!
A valóságban a sárga beintésekor fixálja a sorrendet, kivéve ez az aló aki(k) miatt sárga lett õ(k) ilyenkor a sor végére kerül(nek).
Az rFactor ezt nem kezeli le, így aki miatt a sárga van azt abba a pozícióba sorolja vissza, ahol éppen a sárga beintésekor volt..
Rajtok:
A szabályzatban a rajt leírás kicsit pontatlan. Lehet vonal elõtt elõzni, de csak jobbról (ezért van az a valóságban, hogy a rajtnál felmennek a fal mellé, hogy lezárják az az ívet). Ha valakinek balról mész el akkor S&G-t ad. Két soros rajtnál természetesen az alsó ívesek (lekörözöttek) elmehetnek balról a felsõ ívesek mellet.
NASCAR Everything Else Is Just A Game
MAGYAR NASCAR BAJNOKSÁG Facebook Groups |
|
Szerzõ |
Thomas50
Moderátor
x22 x39 x40
|
Elküldve: 2013.03.24 12:13 |
|
|
Igen erre van is opcio az rfm-ben de az perpill úgy van állítva, hogy bármerrõl legális az elõzés.... |
|
Szerzõ |
DzSiBi
Tag
Lakóhely: Százhalombatta
Regisztrált: 2013.03.21
|
Elküldve: 2013.03.24 12:25 |
|
|
Meg lehet, hogy elsõ körben a mezõnyt nem egy RP pályára kéne vinni. Persze jó móka, hogy végi padlógáz, de a pályák nagyobb részét a 1,5 mérföldes oválok teszik ki.
Valós NASCAR pályák a Sprint Cupban:
Short Track (1 mérföldesnél kisebb )
Bristol
Martinsville
Richmond
1 mérföldes
Dover
Phoenix
New Hampshire
1.5 méföld Speedway
Atlanta
Charlotte
Chicagoland
Darlington
Kansas
Kentucky
Las Vegas
Texas
2/2.5 mérföld Superspeedway
Michigan
California
Pocono
Indianapolis
RP
Daytona
Talladega
Road
Sonoma
Watkins Glen
NASCAR Everything Else Is Just A Game
MAGYAR NASCAR BAJNOKSÁG Facebook Groups
Szerkesztette: DzSiBi - 2013.03.24 12:34 |
|
Szerzõ |
SFAkos
Tag
|
Elküldve: 2013.03.24 12:31 |
|
|
Egyébként nekem akkor adta be ezzel a szöveggel a stop n go-t még a wsr óválon, hogy beintette a sárgát én meg lementem a szervízútra és ott mentem végig a boxig. Ha ez segít
Cuore sportivo |
|
Szerzõ |
kooomsza
Tag
Lakóhely: Debrecen
Regisztrált: 2013.01.26
|
Elküldve: 2013.03.24 13:13 |
|
|
Üdv, lenne egy tippem hogy hogy lehetne megelõzni a futamokon az egymást követõ sorozatos crasheket. Mi lenne ha a MOD-ban a hûtõnyílást kissebre vennétek ezáltal nem tudnának olyan sokáig egymás mellett menni mert felforr a víz ergo, nagyobb lenne a versenyzõk között a távolság, kisebb az esély a bukásra.( DE ez csak egy tipp)
. |
|
Szerzõ |
Norcs
Tag
Lakóhely: Budajenõ
Regisztrált: 2011.06.30
x2 x11 x8
|
Elküldve: 2013.03.24 13:18 |
|
|
kooomsza írta:
Üdv, lenne egy tippem hogy hogy lehetne megelõzni a futamokon az egymást követõ sorozatos crasheket. Mi lenne ha a MOD-ban a hûtõnyílást kissebre vennétek ezáltal nem tudnának olyan sokáig egymás mellett menni mert felforr a víz ergo, nagyobb lenne a versenyzõk között a távolság, kisebb az esély a bukásra.( DE ez csak egy tipp)
Halva született ötlet.. Mindenki elfüstölne, kivéve azok akik egy ,étert sem mentek szélárnyékban,,
|
|