x33 x40 x38
Elküldve: 2013.08.03 13:45
mumus70 írta:
Milyen hazafi vagy te, hogy Norbi nézés helyett egyedül indulnál a futamon? Szégyelld el magad!
olyan hazafi aki mindig megnézi az ismétlést vagy letölti netrõl a futamot, és amíg erre nem kerül sor nem néz vagy hallgat sporthíreket, nem olvassa el a neten az ehhez kapcsolódó anyagokat és amikor leül végre a TV elé, akkor ugyanúgy szurkol, mintha élõben nézte volna pár órával elõtte
" Racing, competing is in my blood " / Ayrton Senna /
megszoktam hogy nincs eurosport-om. és neten szar stream-eken nézzem a futamokat. És ezek miatt párszor lemaradtam az élõ adásokból. szóval nem dölne össze a világ ha nem tudnám nézni
amugy ja, majd megnézem felvételrõl jutubon vagy valahol.
ja. ha 20_15re vége akkor király mert ugysincs eurosportom. és dunán akkor ismétlik
de a verseny napján már nem jó tologatni, vagy csúsztatni.... fõleg 4 órával elötte
na remélem nem lesz semmi elõrehozás, mert nem fogok a futamig itt nézegetni az oldalon, hogy mivan . fogy az áram
Szerkesztette: Adam - 2013.08.04 15:58
D Vankó köszönöm hogy db9 ben féknélkül belémjöttél így tönkretetted a felfüggesztésemet ezért bejeltentést teszek szabálytalan kilökésért! mert BUD meg szembe jött velem de az vesenybaleset ott az elsõ felfüggnek is vége lett így visszábbkéellett venni jóval a tempóból
Még nem láttam ezt a Predator modot, és még nem mentem vele, de így kinézetre tök aranyosak az autók Szerintem egy kicsit F1 Race Stars feeling-je van.
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]