x33 x40 x38
Elküldve: 2014.07.27 11:39
carlosrol írta:
Nincs itt semmilyen bûnbánás, csak elnézést kértem hogy kilöktem... hogy aztán odaszúrhassak hogy legutóbb a bevárásra õ nem volt képes
Látom még nem ismersz eléggé
Nem az volt az igazi savazás, hogy a be nem várásomat emlegetted, hanem, hogy azt mondtad, "most kivételesen jól mentem"
" Racing, competing is in my blood " / Ayrton Senna /
Nem tudom honnan jött ez a magas röptû hasonlat, de tudtommal én voltam berúgva, nem te, mégsem haluztam malacokat a pályára. De avanzsálj át bt fõnökbõl kondásnak, lehet jobban menne az új munkakör
x33 x40 x38
Elküldve: 2014.08.03 19:10
carlosrol írta:
Nem tudom honnan jött ez a magas röptû hasonlat, de tudtommal én voltam berúgva, nem te, mégsem haluztam malacokat a pályára. De avanzsálj át bt fõnökbõl kondásnak, lehet jobban menne az új munkakör
Honnan jött ?
Hát olvasd el mégegyszer és gondold át
Real-Sim --> Sim-Real
De amúgy józan fejjel is a mezõny végén kullogtál
Szerkesztette: Gabesz - 2014.08.03 19:10
Gabesz írta:
De amúgy józan fejjel is a mezõny végén kullogtál
Mi van pinokkió, nem kapsz elég dícséretet hogy néha sikerül nagy nehezen elverni a liga legjobbjait? Kivtélesen szabályosan? Tõlem megkapod: Gratulálok! Nem rendszert csinálni belõle... Bár a kulcs most már a te kezedben!
x33 x40 x38
Elküldve: 2014.08.05 17:45
Néha ?!
Az ufoközösségrõl annyit, hogy amelyikük el van gyepálva, az vagy nem jön többet(vagy csak ritkán) futamra, vagy tehetetlenségében nevetséges óvásokba menekül
Szerkesztette: Gabesz - 2014.08.05 18:03
Olyan mint "ufóközösség" nem létezik, mert a liga legtöbb versenyzõjének te is "ufó"-nak számítasz, tehát nem olyan szignifikáns a különbség a pilóták között mint a földiek és a földönkívüliek között Ez alapján tartozhatnál te is a "nem jön többet" kategóriába, de szerencsénkre vagy szerencsétlenségünkre mégsem így van.
Nevetséges óvással meg egy olyan versenyzõt vádolsz, aki Hoptos pályafutása alatt 2 alkalommal óvott és minden joga megvan hozzá. Talán az a problémád hogy te is érintett vagy benne.
Szívesen folytatom privátba a diskurzust (bár nem hiszem hogy bármi pozitív eredményt elérhetek a helyes hozzáállásodat illetõen), de nem ebbe a fórumba tartozik ez a vita.
x33 x40 x38
Elküldve: 2014.08.05 22:48
carlosrol írta:
Olyan mint "ufóközösség" nem létezik
Számomra igen, de nem mondom meg kiket sorolok oda
carlosrol írta:
Nevetséges óvással meg egy olyan versenyzõt vádolsz, aki Hoptos pályafutása alatt 2 alkalommal óvott és minden joga megvan hozzá.
Akire te gondolsz, azzal lényegében tisztáztuk a dolgot.
Én viszont nem rá gondoltam az elõzõ hsz-emben, úgy hogy ne kombinálj, ha nem érted mirõl van szó
carlosrol írta:
Talán az a problémád hogy te is érintett vagy benne.
Ez több, mint nevetséges, fõleg a te szádból
carlosrol írta:
...bár nem hiszem hogy bármi pozitív eredményt elérhetek a helyes hozzáállásodat illetõen...
Ezt a mondatot szóra sem méltatom, de ha ilyen stílusban jössz, akkor folytathatjuk ott, ahol tavaly abbahagytuk...
Gabesz ne idegesíts!
Még most se értem a dolgok... jó hogy nem meteor csapódott belém (futamon azt hittem, a semmibõl egyszer csak bumm... néztem mint rozi a moziba, hogy mi a ..van)
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]