"Beszéltem a versenybírákkal, akik úgy gondolták, ez versenybaleset volt, de én nem így láttam a történteket. Azt mondták, én semmit sem tettem rosszul..."
"A csapatmunka fél gyõzelem, lényeg a csapatszellem."
Kimi Räikkönen:"Túl sok ember törekszik arra, hogy az legyen mint amit mások elvárnak tõle, de ez semmit sem jelent. A lényeg az, hogy Önmagad légy"
Tanitványom:Vaken
Mesterem:Ferenczi Csongor
Kimi Räikkönen: Ha leírsz engem, valóban nem ismersz!
x1
Elküldve: 2013.06.09 16:24
Ruben ez nem a brazil pályán volt (tavaly)? Csak mert olyan mintha ott lenne... persze az eset elég durva... de hát ahogy tapasztaljuk a merci zsebe elég nagy... mindenki belefér.....
Kimi Räikkönen:"Túl sok ember törekszik arra, hogy az legyen mint amit mások elvárnak tõle, de ez semmit sem jelent. A lényeg az, hogy Önmagad légy"
A bajnokság szempontjából lósz@rt nem ér de nem baj majd kapnak érte év végén egy köcsögöt a SkySports-tólAz ott lent hozzászólóknak igaza van, ezek inkább kikerülések.
-új hír Olaszországból a Red Bull TC-t használ
Ha 2.-ik vagy akkor Te vagy az elsö aki veszít.
-Ayrton Senna-
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]