Elküldve: 2012.01.20 11:10
Sajnos a Zolderi futam felvételét törölnöm kellett, mert valami jogi problémájuk volt vele, és lekorlátozták a fiókot! De így visszakaptuk, a többivel nincs probléma!
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF!
Bálint,ha már annyira szépen mondtad nekem hogy "miért ezen a szinten kell elmagyarázni hogy mettõl meddig van a pálya" (amiért bocsánatot kérek,PLETT kérlek töröld akkor a tesztidõmet,még mindig jobb mintha futamon derült volna ki) ugyan úgy neked is ellehetne magyarázni hogy tudtommal éles fékezéseket nem lehet tenni felvezetõ körben...
"Felvezetõ körben tilos a széles cikázás, intenzív fékezés, ütközés" (visszanyalt a fagyi?)
"A fék a gyávák pedálja, és szûk hely nincs, csak kevés lendület"
x2 x3 x4
Elküldve: 2012.01.21 20:04
ez volt az utolsó hogy raktam szombati funrace-t, 6-7 ember jött el, ebbõl meg páran nem veszik komolyan, semmi gyakorlás nem volt így és igen, Haminak már elmondtam TS-en hogy élesben ilyenért banolom
Azt azért nem értem ha nem jó mod volt fennt nekem szabadedzésen meg idõmérõn miért nem dobott le?
Jó lenne ha valaki elmagyarázná mert kicsit bosszant.
JO kis futam volt a második nekem.Végig vezettem, erre az utolso körben meglök Bálint bár félig meddig az is közrejátszott hogy csuszkáltam abban a kanyarban minden körben de akkor is
Ha 2.-ik vagy akkor Te vagy az elsö aki veszít.
-Ayrton Senna-
Gyorsan megfutottam újra a szintidõt szélesítés nélkül és 1 tizeddel jöttem "csak" rosszabbat úgy hogy az 1. és a 3. szektor hibás volt...Sok értelme nem volt törölni,de biztos ami biztos
Dzsinn írta:
Azt azért nem értem ha nem jó mod volt fennt nekem szabadedzésen meg idõmérõn miért nem dobott le?
Jó lenne ha valaki elmagyarázná mert kicsit bosszant.
Próbáld meg hogy felhúzod a V2-t meg a többit egy teljesen új rFactorra és úgy.
AZ a helyzet mikor indul akkor is kiirja v2 meg nem ugy tölt be mint eddig .Mindegy majf lrgközelebb .Csak bosszantott hogy nem tudtam indulni.. Azért kössz.
Plett írta:
ez volt az utolsó hogy raktam szombati funrace-t, 6-7 ember jött el, ebbõl meg páran nem veszik komolyan, semmi gyakorlás nem volt így és igen, Haminak már elmondtam TS-en hogy élesben ilyenért banolom
Szerintem ha csütörtöki napon lenne a Golden után 1 nappal, szerintem sokkal többen tudnának rá menni, de ez csak tipp.
Magamból kiindulva szerintem nem sok ember tud leülni szombat este rFactorozni
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]