Szerdán sajnos nem tudok jönni, mert kivételesen most az egyszer délutános mûszakban leszek a héten dolgozni majd, úgyhogy az autóm ideiglenesen szabad lesz
Elküldve: 2012.02.04 14:28
Na az mitõl lehet, hogy egyszer megfutok egy szintidõt, folyamatosan javítva, elmentem a szetet, és utána soha többet az életben meg sem közelítem azt ugyanazzal a settel, max 8 tizednyire???!!!!!! Egyszerûen nem értem......és ez más géposztályoknál is igaz!
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF!
mumus70 írta:
Na az mitõl lehet, hogy egyszer megfutok egy szintidõt, folyamatosan javítva, elmentem a szetet, és utána soha többet az életben meg sem közelítem azt ugyanazzal a settel, max 8 tizednyire???!!!!!! Egyszerûen nem értem......és ez más géposztályoknál is igaz!
Ilyen velem is van néha. (pl tegnap) Én saját tapasztalatom alapján attól van hogy:
1.Valamilyen másik móddal is mentem,és elszoktam tõle.
2.Régen játszottam.
Én ezt úgy szoktam megoldani hogy megyek pár kört,kilépek,majd 1 óra múlva vissza és akkor tudom hozni a köröket
(saját tapasztalat és lehet nem ugyan arról beszélünk)
"A fék a gyávák pedálja, és szûk hely nincs, csak kevés lendület"
x2 x3 x4
Elküldve: 2012.02.04 14:55
mumus70 írta:
mumus70 írta:
Velem történt már olyan, hogy elmentettem a SET-et és amikor betöltöttem egy tök más set volt ott, persze nem jobb, hanem egy pocsék set.
Anno T1ben volt, hogy nem bírtam 1:14.5nél jobb kört menni, aztán elkezdtek egy csomóan feljönni a szerverre és hirtelen 1:13.7-es köröket futottam, lehet felmelegedett a pálya, nem tudom, mert nem írta...
Nálam ez az Offline tesztelés és a Szerveren való teszteléssel egyezik meg, mert offline megyek mondjuk 1:20at szerveren addig megyek 1:17et...
x1 x1 x2
Elküldve: 2012.02.05 10:56
Én meg többször jártam már úgy, hogy hétvégére hazajöttem és az itteni régi gépen (a serveren) összekalapált setuppal teljesen máshogy viselkedett az autó, mint mikor az albérletben rendes gépen ugyanazzal a settel mentem.
x33 x40 x38
Elküldve: 2012.02.05 12:51
Sziasztok !
Az új szabályok szerint már jöhetek T3-ra, neveztem is a bajnokságra.
A kérdésem az lenne, hogy bármelyik autót választhatom (gondolom mint szabad versenyzõ), vagy majd kijelöltök egyet ?
Kösz,
Gabesz
" Racing, competing is in my blood " / Ayrton Senna /
Szerkesztette: Gabesz - 2012.02.05 12:51
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]