kemény kis vitaha már nem versenyzek egy hszre azért van idöm:
csak a fair részét és szemályiség elemzés részéhez akarok hozzászolni.nem carlosrolt akarom védeni mert megtudja ö magát de ez a unfair versenyzös dolog eddigi tapasztalataim alapján nem igaz.a nagykéüs része számomra érthetetlen mert eddig mindig segitökész volt legalábbis velem.a sikerek miatti elszállása sem állja meg a helyét.volt h ö kért setupotrol egy kéát infot mi merre teljesen normál hangnemben.és egy másik modban elsö kérésre viszonozta ezt.szerintem kicsit az irigység beszél belöled vele kapcsolatban mivel nem sok esélyed van ellen versenyezni.ami nem gond csak probáld feldolgozni h nagyobb tehetsége van a dologhoz.
na de ennyi idöm volt jo vitázást és versenyzést mindenkinek
Aty...Inkább ne írtál volna semmit,de ennyi butaságot legalábbis nem kellett volna.....!
Azért az elfogultság nem kizárható,a soraidban látszik...
Irigy lennék Carlosra?Viccnek is rossz!Nagyobb a tehetsége?Aláírom!Bár itt-ott a nyomába tudtam érni emlékeim szerint.De nem ez a lényeg!Én is kaptam privátban nem egy üzenetet,akik velem értenek egyet Carlos elemzését illetõen.Minek írkáljam ki ide?
Itt mindenkinek van véleménye és ki ide ki oda áll.Leírtam a tényeket ami lejön.Ha te nem látod,hogy carlos folyton engem b.szogta akkor nagyon nagy a nyelved barátom.....e ha veled piszkálódna nem írnál ilyen baromságokat!Megkérlek ne nyilváníts véleményt errõl a vitáról mert nem érdekel!
Köszi!
"Egyszer mindenki a platón végzi..."
Szerkesztette: Birdiee - 2011.01.12 13:53
Elnézést mindenkitõl akit feltartottam stb.Igyekeztem vigyázni,remélem sikerült valamennyire. Jó verseny volt,kis izgalom még így is jutott,hogy boxból indulta.Csak már azt hittem Fitti ott alszik vagy bezárták a wc-be,mert nem akart kiállni a boxutca végére..
Nah ez még rímelt is..
Mindenkitõl elnézést, hogy nem jeleztem a távolmaradást, de mikor délben elmentem otthonról, úgy volt, hogy legkésõbb fél 6ra hazaérek. Ez nem sikerült. Ha jól tudom, ezért büntetés jár, amit természetesen meg is érdemlek.
Nagyon remélem, hogy a következõn már ott leszek, mert nagyon tetszik a mod.
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]