x2 x3
Elküldve: 2011.09.01 12:53
Nekem tetszett mumus Nem kell sírni "kislányok" melózni szarabb, mint suliba járni!
Legalább ennyi örömünk legyen, hogy beszólhatunk Ha már egész nyáron Dubaioz... akarom mondani Hawaioztatok
Zigi írta:
Nekem tetszett mumus Nem kell sírni "kislányok" melózni szarabb, mint suliba járni!
Legalább ennyi örömünk legyen, hogy beszólhatunk Ha már egész nyáron Dubaioz... akarom mondani Hawaioztatok
hát nem tudom néha sokkal szívesebben mentem el dolgozni mint egyetemre/iskolába beteg vagyok, vagy mi?
Zigi írta:
Fiatalság bolondság
Azért a 40 fokban is szívesebben dolgozol, mint a strandon stirölöd a buxákat mi?
Valamibõl nekünk is meg kell élni ennyi idõsen, nem bújhatunk mindig anyuci szoknyája alá
Nekem nem azzal van bajom, hogy a "nagyobbak" beszólnak tegyék meg, jó viccekre, poénokra vevõ vagyok. De lehet kulturáltan is viccelõdni. Nem a kocsmában vagyunk. Mellesleg engem egy teljesen ismeretlen ember akit még látásból se ismerek ne köcsögözzön le. (Ha viccnek szánta, ha nem) Mint ahogy én sem teszem!
Bala írta:
Bandi írta:
Pontosan mert szeptembertõl-júniusig tanulok
én is tanulok még sem vagyok gyerek!
Na látod, te is tanulsz, én is tanulok, ez ugyanúgy vonatkozott ránk is attól függetlenül hogy nekünk még nem kellet beülni az iskolapadba.
"Elõttem a cél, és még 21 autó."
"Minden utcai pálya technikás, de nem mindegyik technikás pálya utcai."
"Az esetek 98%-ban igazam van. Kit érdekel az a maradék 3%?"
Szerkesztette: Bandi - 2011.09.01 13:16
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]