x2 x3 x4
Elküldve: 2011.04.09 09:20
Adam írta:
nincs dds. fájltipusom..... pedig letöltöttem. nvidiás plugint. az is simán belemehetett volna a rar-ba.... Nem mindenki pro ezekben..
nem tudom mi a problémád, mert a rarban benne van a test.dds... aki meg nem pro annak nem kell festeni hanem választ egyet a videóból ami tetszik neki és azt megkapja, ez csak egy lehetõség!
Szeretnem elorejelezni, hogy a szunet kihagyasa utan ujra ringbe szallok Macauban es az evadzaron. Ha engedi idom, hogy megfussam a 25 tesztkort szombat 5ig, akkor biztos ott leszek
Why so serious?
-----------------------
Jöttem, láttam, kiestem!
-----------------------
Itt töltött pályafutásom: 3 év, 2 hónap, 17 nap |
Sikerességem: 281 futamból: 11 arany serleg | 21 ezüst serleg | 28 bronz serleg | 172 pontszerzés |
Hali, láttam hogy Szombaton lehet majd kipróbálni a modot.Teszt futam lesz vagy csak akkor lesz kirakva a közönség elé?
Ha teszt lesz arra belesnék, ha lehetséges.
x2 x3 x4
Elküldve: 2011.04.14 18:47
Nem lesz most hétvégén tesztfutam, legalábbis hivatalos nem. Jövõ héten ha lesz szünet akkor lehet nyílt tesztnap, de az utána lévõ tesztfutam már nem lesz nyílt.
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]