Alex feltörekvõ autóversenyzõ. Kapcsolatai révén számos bajnokságban kipróbálta már magát, a legnagyobb kihívás mégis a harmincadik Gold Racers, ahová õ is hivatalos. A nemzetközi bajnokság fõdíja nem kicsi, a legnagyobb dolog egy versenyzõ számára ez a verseny. Alex mégsem a fõdíjért fut, hanem egy régi ellenfél felkutatása a cél, aki a 10 évvel korábbi Gold Racers-en a szakadékba lökte édesapját a világ egyik legvesélyesebb pályáján egy izomautó versenyen.
A film során megismerhetjük Alex drámai történetét a Gold Racers kezdetétõl egészen a végéig. Talán most megtalálhatja azt, amit keres. Kövesd figyelemmel Alex történetét az elejétõl a végéig. A filmben rengeteg pálya és autó szerepel majd, lesz itt Formula, GT, túraautó és kamionverseny is, a pályák között meg akad néhány ritkaság is az egyszerû körpályáktól a városi pályákon át egészen a veszélyes kanyonokig.
"A csapatmunka fél gyõzelem, lényeg a csapatszellem."
Kimi Räikkönen:"Túl sok ember törekszik arra, hogy az legyen mint amit mások elvárnak tõle, de ez semmit sem jelent. A lényeg az, hogy Önmagad légy"
Tanitványom:Vaken
Mesterem:Ferenczi Csongor
Kimi Räikkönen: Ha leírsz engem, valóban nem ismersz!
Szerkesztette: Szanto Ruben - 2011.09.09 11:59
Kimi Räikkönen:"Túl sok ember törekszik arra, hogy az legyen mint amit mások elvárnak tõle, de ez semmit sem jelent. A lényeg az, hogy Önmagad légy"
Ha nem latszik itt a link http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4PiD5tA5fxA
http://therfactormovie.try.hu/
Szerkesztette: Szanto Ruben - 2011.09.09 12:01
Kivancsi vagyok a filmre...mert a bevezetoje erdekes...tonkretegye a csaladjat... alig varom
directxet kellene rá telepíteni sztem. régen nekemis csinálta. guglizz rá arra, hogy "dxwebsetup" és azt csak futtatni kell és leszedi a legújabbat. Lehet, hogy ez megoldja a problémát.
A hálózati részét megoldom (rendszergarázda vaggyok) , és igen van külön szervergép, igazából a kérdés arra irányulna, hogy az alapjáték tartalmazza a dedikált szerver indítási lehetõséget, vagy azt külön kell beszerezni?
Zigi írta:
habyka írta:
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy hogyan lehet az rfactor dedikáltan futtatni. Szeretnénk a haverokkal egy kis versengést
Köszi elõre is!
Elöször is ha router mögött vagy nyitni kell portot neki különben nem tudnak csatlakozni a haverok. Minek dedikált? Van külön szervergép?
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]