kooomsza írta:
Üdv, lenne egy tippem hogy hogy lehetne megelõzni a futamokon az egymást követõ sorozatos crasheket. Mi lenne ha a MOD-ban a hûtõnyílást kissebre vennétek ezáltal nem tudnának olyan sokáig egymás mellett menni mert felforr a víz ergo, nagyobb lenne a versenyzõk között a távolság, kisebb az esély a bukásra.( DE ez csak egy tipp)
Ez nagyon jó kis móka, iRacingben is így van, hogy nem lehet folyamatosan tolni a másikat, 2-3kör után már kritikus a víz hõmérséklete, ilyenkor vagy elveszed a gázt, vagy pozíció cserélsz. Ez a Tandem Drafting :-) iRacing Tandem Drafting
anno mi a VHR modnál RP pályára így állítottuk be a setupot.
Csak liszensz szerzésre vannak ezek az ovál versenyek aztán ha lesz ovál széria akkor majd mindenki úgy állítja az autót ahogy akarja most ez nem errõl szól hanem arrol ki kaphasson liszenszet .
Elküldve: 2013.03.24 15:46
fekete0012 írta:
Csak liszensz szerzésre vannak ezek az ovál versenyek aztán ha lesz ovál széria akkor majd mindenki úgy állítja az autót ahogy akarja most ez nem errõl szól hanem arrol ki kaphasson liszenszet .
Tehát a rendes NASCAR nem fix setupos lesz? A jóból is meg árt a sok
át lettek téve vasárnapra a futamok? nemááá
nem szombat volt még tegnap? az endu miatt vasárnapra tolt futamon kivül? vagy rosszul láttam? (most tényleg elbizanytalanodtam, de csaknem)
Mert akkor feleslegesen neveztem a sorozatra
milyen rosszul látszik majd az adatlapomnál hogy nincs ott futam
szombat szerintem jobb lenne. Mert vasárnap 22:00-ig menni, lehet nem a legjobb akik hétfõn munkába mennek sõt, nekem meg fõleg nemjo, mert vasárnap este megyek vissza koleszzba
MÁS(bár ha vasárnap lesz, akkor nem érintene )
Arra a problémára találtatok megoldást, hogy mér nem lett vége a futamnak 2 óránál?
x1
Elküldve: 2013.03.24 18:35
fekete0012 írta:
Bakker pedig kezdtem örülni ,hogy nem kell tökölni majd a beállításokkal )
x1
Elküldve: 2013.03.24 18:36
fekete0012 írta:
Bakker pedig kezdtem örülni ,hogy nem kell tökölni majd a beállításokkal )
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]