"A csapatmunka fél gyõzelem, lényeg a csapatszellem."
Kimi Räikkönen:"Túl sok ember törekszik arra, hogy az legyen mint amit mások elvárnak tõle, de ez semmit sem jelent. A lényeg az, hogy Önmagad légy"
Tanitványom:Vaken
Mesterem:Ferenczi Csongor
Kimi Räikkönen: Ha leírsz engem, valóban nem ismersz!
Bocsi srácok, most esett le, a 0,52-es idõm.... Azt baxx a Clioval futottam a szerver csekkoláskor az átállítás után, és hoppsz kivételesen a T mod most gyorsabb mint az OW Szándékosság nem volt az ügyben, csak némi figyelmetlenség, töröltem is az idõt vágottba sebtiben, most hogy koppant a tantusz. Bocsika....
x33 x40 x38
Elküldve: 2013.08.09 18:25
Thomas50 írta:
Bocsi srácok, most esett le, a 0,52-es idõm.... Azt baxx a Clioval futottam a szerver csekkoláskor az átállítás után, és hoppsz kivételesen a T mod most gyorsabb mint az OW Szándékosság nem volt az ügyben, csak némi figyelmetlenség, töröltem is az idõt vágottba sebtiben, most hogy koppant a tantusz. Bocsika....
sejtettem hogy ez lehet, csakis ezért nem kaptad az ívet egész héten
" Racing, competing is in my blood " / Ayrton Senna /
Nem vagyok büszke a mai teljesítményemre :/ (igazad volt Gabesz tényleg meg kéne tanulnom nézni a tükröt, néztem pedig aztán sicher hogy pont az ideális íven akarom elengedni, bajt okozva). Igyekszek jobb lenni ígérem mert ez nem állapot.
x33 x40 x38
Elküldve: 2013.08.11 21:49
Fekete Imre !!!
El kéne már végre gondolkodnod azon, hogy odafigyelj másokra is !
Az egyik legagresszívabb, legunfair-ebb pilóta vagy, mindig belekeveredsz valami balhéba (nem véletlenül), általában a TE hibádból !
Amióta itt vagy a ligában, semmit nem változott a másokhoz való hozzáállásod, csakis másban keresed a hibát, miközben mindenki tudja (mégha nem is mondja), hogy csakis TE tehetsz róla ha valami történik !
Újoncokat rendszeresen osztogatsz itt a fórumokon, üzenõfalon, miközben pont neked kéne magadba nézned és átgondolni a dolgokat !
Itt lenne végre az ideje, hogy felnõtt emberként kezdj viselkedni a pályán, ne úgy, mint egy 10 éves kis kezdõ mazsola !!!
(Az már az Admin Team szégyene, hogy mindezek ellenére folyamatosan védenek téged, másoktól sokszorosan enyhébb büntetéseket kapsz, ha egyáltalán kapsz...)
Szerkesztette: Thomas50 - 2013.08.12 07:07
Gabesz írta:
(Az már az Admin Team szégyene, hogy mindezek ellenére folyamatosan védenek téged, másoktól sokszorosan enyhébb büntetéseket kapsz, ha egyáltalán kapsz...)
Nem érzed úgy, hogy egy kicsit elvetetted a sulykot?! Amibe nincs rálátásod arról miért alkotsz légbõl kapott véleményt? Nem fogok példákat felhozni, mert nincs mit bizonygatni, de a BT mindig elfogulatlanul döntött, és dönteni is fog.
Szerkesztette: Thomas50 - 2013.08.12 07:08
x33 x40 x38
Elküldve: 2013.08.11 22:54
Az a baj, hogy egy cseppet sem vetettem el a sulykot !
Rengeteg példa volt már erre, csak a mostani WTCC szezonból jópárat tudok mondani, amiket meg is említettem mindig itt a fórumban, és persze soha nem kaptam normális választ, sõt inkább semmilyen választ sem, hiszen mint tudjuk "fellebbezésnek helye nincs".....
Csakhogy itt már olyan sorozatos "furcsa" döntésekrõl van szó, ami bõven aláássa a fair versenyszellemet !
Ha az van meghirdetve, hogy szigor, keménység... akkor az vonatkozzon mindenkire, nemcsak az újoncokra, nemcsak azokra akinek nem tetszik az arca, hanem a haverokra is és MINDENKIRE !!!
Gabesz írta: (Az már az Admin Team szégyene, hogy mindezek ellenére folyamatosan védenek téged, másoktól sokszorosan enyhébb büntetéseket kapsz, ha egyáltalán kapsz...)
Mint regnáló fõadminisztrátor, határozottan visszautasítom és kikérem magamnak a vádjaidat!!!! Nyomatékosan kijelentem, hogy az Admin Teamnek nincs miért szégyenkeznie, a BT-nek pedig úgyszintén nincs! Minden beérkezett óvás elbírálásra kerül, és mindig legjobb tudása szerint, és pártatlanul dönt! Erre külön odafigyelek, úgyhogy stop a bomlasztással!!!! Ha érkezett Feketére jogos óvás, õ is megkapta az érte járó szankciót(liga etikáért is!!!), ugyan úgy ahogy én is vagy bárki más is! Jah, hogy meg óvás helyett inkább tele offoljátok a fórumokat, pro és kontra, arról meg nem az AT vagy a BT tehet! És mint már korábban is jeleztem neked, a TS jelenlét nem egyenlõ a csókossággal, és nem jelent külön elbánás módot senkinek, bármennyire is ezt sulykolod magadba, ellenben aki rendszeresen feljár, az valószínûleg valóban a közösséghez próbál tartozni, azzal meg lehet beszélni emberi módon a konfliktusokat is akár, és nem utolsó sorban vállalja önmagát, nem bújik egy szimpla nicknév, mögé. És még valami: kéretik a jövõben a szinezést hanyagolni a topikokban! Ez itt a Hopto, és nem social network, eddig is és eztán is max az adminok használhatnak színkiemelést, és õk is csak indokolt fontos infó esetében! Köszönöm.
Szerkesztette: Thomas50 - 2013.08.12 07:55
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]