4 nevezett pilóta( a tesztidõ se sokkal több ), nem kéne el gondolkodni rajta? Tavaly 8 indulo miatt hagytátok abba a goldent, mert Monzába annyian jöttek.
Meg ugy általába a forma 1-en is el kéne gondolkodni. ugy veszem észre hogy már unják az emberek, vagy nem is tudom. Jah meg általába a legérzékenyebbek az f1 modok a setupra. Ezért is nagyok a különbségek.
Szerkesztette: Adam - 2014.07.06 18:27
x33 x40 x38
Elküldve: 2014.07.06 18:26
Adam írta:
4 nevezett pilóta( a tesztidõ se sokkal töb, nem kéne el gondolkodni rajta? Tavaly 8 indulo miatt hagytátok abba a goldent, mert Monzába annyian jöttek.
Meg ugy általába a forma 1-en is el kéne gondolkodni. ugy veszem észre hogy már unják az emberek, vagy nem is tudom. Jah meg általába a legérzékenyebbek az f1 modok a setupra. Ezért is nagyok a különbségek.
Egyetértek.
Sajnos egy fikarcnyival sem jobb a helyzet, mint tavaly, a korai lelkesedés szerintem kb. azért volt, mert idei autók vannak a mod-ban.
" Racing, competing is in my blood " / Ayrton Senna /
x1
Elküldve: 2014.07.06 19:49
Gabesz írta:
Adam írta:
4 nevezett pilóta( a tesztidõ se sokkal töb, nem kéne el gondolkodni rajta? Tavaly 8 indulo miatt hagytátok abba a goldent, mert Monzába annyian jöttek.
Egyetértek.
Sajnos egy fikarcnyival sem jobb a helyzet, mint tavaly, a korai lelkesedés szerintem kb. azért volt, mert idei autók vannak a mod-ban.
Én tavaly még nem voltam itt, így nem tudom mi lehetett akkor... és most sem tudom, hogy miért ilyen a helyzet. Ti (adminok) tudjátok?
DTM-ben egészen szépen alakul már a létszám, de az F1-ben mégis csúfos az indulók száma.
Mivel ma elmaradt a verseny, így volt idõm, és összedobtam egy közvélemény-kutatási doddle-t (lehet, hogy feleslegesen). Az alábbi linken elérhetõ:
Elküldve: 2014.07.06 22:40
Ahogy én látom (nem a Hoptora értem, szubjektív, nálam így mûködik!)
Ha ligát keresnék, átnézve a kínálatot lapoznék is tovább sikítófrászt kapva ha:
F1 mod van
RFE van
Vasárnap - Szombaton van
szetup-olni kell
Fix nézet van
teljes táv van (20-50 perc az ideális)
brutál min. tesztkör követelmény van (de 15-30 kötelezõ az nem árt)
Ami bevonz:
áttekinthetõ honlap
különleges szériák (tehát nem a "kötelezõ aktuális szezon" lefutása (elõny akár kisebb szériák futtatása, GP2-3 F2, WSR, Retró versenygépek stb.)
egyedi pályakínálat - változatos mod-okkal
naprakész hotlaps - tabella
Hét eleji bajnokságok
szoros tabella (tehát nincs kirívó dominancia)
fix szetup!!!!!!
heti egy féle bajnokságra kell csak készülni, de arra lehet akkor becsülettel
Más most nem jut a fejembe, amúgy is az elsõ benyomás hatására döntök, az meg a honlapokon látszik.
(ismét hangsúlyozom, NEM a Hoptoról beszélek konkrétan, hanem csak általánosítok!
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF!
dtm
fix setup van
segétlet engedélyezett
itt tényleg az dönt mennyire vagy gyors
és egészen sokan vagyunk
én goldenbe azért nem megyek mert egyszerûen nem tudok menni rendesen
én nem vagyok annyira jó hogy mindenféle segédlet nélkül 60 percig versenyezzek, és persze megfelelõ setupot se tudok csinálni
ha egy kis könnyítés lenne én szivesen indulnék a versenyeken
Elküldve: 2014.07.06 23:11
Mondjuk a szetelés dologhoz még annyit, hogy aki ezt annyira élvezi, hogy 570 körön keresztül pilinckákat kapcsolgasson fel - le, az induljon azon a nagy szimulátor világbajnokságon FSR vagy mi a szöszön, oszt ottan nyomkodhassa, de még úgy is leverik mint a cölöpöt az elsõ szektorban, aztán mehet a kocsmába.....
Eat my dust!
Csomagot kaptam LÁJF!
A Mummy féle okfejtés valódi magyarázata <----smiley
"Ha ligát keresnék, átnézve a kínálatot lapoznék is tovább sikítófrászt kapva ha:"
F1 mod van (mié' gyors géppel megyünk? Ehhez reakcióidõ is kell!!!)
RFE van (mi van?)
Vasárnap - Szombaton van (Mié' nem hagytok legalább hétvégén piálni a spanokkal?)
szetup-olni kell (ha tudnék is setelni, akkor is idõbe telne, így meg még értelmetlen is)
Fix nézet van (én madártávlatból szoktam menni, mint régen az nfs-ben)
teljes táv van (nem birom fél óránál tovább cigi és pia nélkül)
brutál min. tesztkör követelmény van (ne má', nem igaz hogy setelni nem tudok és nem szoktam, de még gyakorolni is kell???)
"Ami bevonz:"
áttekinthetõ honlap (jó nagy betûkkel, hogy illumináltan is tudjam mit, hol kell nézni)
különleges szériák (olyanok mint én, hátha több esélyem van)
egyedi pályakínálat - változatos mod-okkal (a szokványos pályákon, modokkal már mindenki szrrá tesztelte magát, azért kaptam ki ott eddig)
naprakész hotlaps - tabella (hogy még idõben meg tudjam szervezni a hétvégi bulit, ha esetleg jönne pár ufo)
Hét eleji bajnokságok (az se hétfõ legyen, mert akkkor még másnapos vagyok, különben is a sok ufó olyankor suliban van)
szoros tabella (csak tõlem bénábbak indulhatnak)
fix szetup!!!!!! (hányszor mondjam még hogy nem tudok setelni? Legalább foghatom a connectorra, ha bénán teljesítek)
Ez egy paródia, Mummy írása más nézõpontból. Ha ráismer valaki, az csak a véletlen mûve lehet
Elküldve: 2014.07.07 09:48
Íme látszik, mennyire komolyan foglalkoztat a problem......
Az F1 mod pl nem a gyorsasága miatt nem kapós, hanem mert pl a ligák 99 százalékában az megy, és mondjuk már behány tõle a kevéske szimes társadalom.
A hétvégei futamokkal szintén ez a baj, akiknél nem szombaton van futam, azoknál vasárnap van......
Fix nézet: aki akarja tegye nyugodtan Cocpitbe, de (errõl az egyik forumban volt egy felmérés is!) a pilóták 96 százaléka motorháztetõ - T-cam nézetbõl versenyez!
Táv: Nem feltétlen élvezetes ha másfél órán keresztül köröz 5 autó egymástól fél perc közönként......
Szetelés: Örök érvényû törvény: aki ért hozzá, az körönként 1-3 mp elõnyt élvez a többiekkel szemben.....
Próbáltam egyszerûen fogalmazni, hogy könnyen megértsed!
Eat my dust!
Csomagot kaptam LÁJF!
Koszonyjuk bobo ezt a velemenyfelmerest. Jok a valaszlehetosegek.Be lehetne meg szurni a fix kameranezetet? Ugy tunik a legnagyobb gond a mod nehezsege. Elismerem setelni sem konnyu, mert nem igazan mukodnek az elozo palyak setjei. Mondjuk en olyan 30-40 kor alatt be tudom allitani hogy jo legyen az elozo set.
Tusy írta:
Koszonyjuk bobo ezt a velemenyfelmerest. Jok a valaszlehetosegek.Be lehetne meg szurni a fix kameranezetet? Ugy tunik a legnagyobb gond a mod nehezsege. Elismerem setelni sem konnyu, mert nem igazan mukodnek az elozo palyak setjei. Mondjuk en olyan 30-40 kor alatt be tudom allitani hogy jo legyen az elozo set.
Nem beszélve a bajnokság elõtti tesztidõszakban futott több száz offline tesztkörrõl, az ezalatt és az elmúlt 5 év tapasztalatából elsajátított setup trükkök, mod setup specialitások, ugyebár?
Van már a válaszok között olyan, hogy unalmas? Tegnap ezért nem tudtam leadni voksot.
mumus70 írta:
Íme látszik, mennyire komolyan foglalkoztat a problem......
Próbáltam egyszerûen fogalmazni, hogy könnyen megértsed!
Mi van Mummy, öregszel? fél éve még vigyorogtál az ilyen poénokon. A legtöbb írásoddal egyetértek és osztom a véleményed, korábban már leírtam én is hasonló meglátásokat, igényeket , teljesen fölösleges megismételni.
Le lehet egyszerûsíteni az igényeket: VERSENYZÉS (ami akkor jó ha minimum 15 pilóta van a pályán, élveznek vezetni, versenyezni másokkal, és ezt kellõ tisztelettel teszik - nem akarnak szándékosan kiesni vagy másokat kiejteni versenyrõl, nem vágnak, nem lökdösõdnek -, van már kellõ tapasztalatuk és higgadságuk ahhoz, hogy tudják mi történik körülöttük, elvileg ezek elegendõek ahhoz, hogy....
... hogy jó versenyt fussunk, de ha nem adottak a feltételek (fõleg pilóta fronton), akkor a vezetõségnek kell belátni, hogy változásra van szükség. Meglátásom szerint le kellene zárni a mostani bajnokságot - ha már nem sikerült elegendõ versenyzõt beinvitálni - és kiírni egy újat fsone2008 vagy rft 2008 -as moddal szabad kameranézettel, esetleg setup challange-vel vagy neadjisten fix settel..
Zsolti csinálja a videókat, face osztásokat (tartalmon és helyesíráson van mit javítani, de fejlõdõképes és az aktivitás is megfelelõ), a bt is kezd elég jól összeállni (a viszgálatokkal nem volt probléma, a kihirdetések gyakoriságával annál inkább, de a bt átszervezésével ez is jónak tûnik), a honlap mindíg szuper volt, a szerver sose volt tökéletes, de ezt el lehet fogadni, a promokat kellene tartalomban, minõségben, látványban megnyomni és talán jönne jó pár új ember. Remélem Thomas részérõl is megvan az alázatosság és következetesség ezügyben.
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]