Mégis meglett az összetett 3. hely
Nagyon boldog vagyok, és Grat az elsõ kettõnek is
Elsõ bajnokságomon sz.tem ez szép eredmény, + az elsõ 2 futamon nem is voltam még Kösz a segítséget mindenkitõl
A Kövi bajnokságban még jobb leszek
Végetek lesz
A lehetetlen csupán egy szó, amivel a kisemberek dobálóznak.......
1 futam 2 pont következõ bajnokságba jobb leszek 1 mezõny közepe remélhetõleg meglesz vagy a folyamatos pontszerzés a kocsit jobban kiismerem majd D a pályák is hátha jobban fekszenek 1 hónapja rfactorozok
Gratulálok mindenkinek az elözõ bajnoksághoz.Az új moddal csak nekem van problémám?Az a helyzet,hogy mikor felraktam (szûz rfactorra)akkor még jó volt,kilépés után viszont nem tudom ujraindítani!Csak sötét kép fogad egérmutatóval,ezen kivûl semmi!Help!!
tibyke írta:
Gratulálok mindenkinek az elözõ bajnoksághoz.Az új moddal csak nekem van problémám?Az a helyzet,hogy mikor felraktam (szûz rfactorra)akkor még jó volt,kilépés után viszont nem tudom ujraindítani!Csak sötét kép fogad egérmutatóval,ezen kivûl semmi!Help!!
Egy újratelepítést mindenképp meg kellene próbálni, vagy újra letölteni, mert ahogy nézem másnál nincs gond
A keddel annyi gond van, hogy elég sokszor nem érek rá hétköznap, admin nélkül meg nehezen fut egy bajnokság
És megkérdezhetem, hogy akiknek nem jó a vasárnap, azoknak mi okoz problémát? Elvileg se munka, se iskola, pont az elõtte levõ nap, általában jobban szoktak örülni ennek az idõpontnak a versenyzõk
EDIT: mindenkinek megfelelõ idõpont pedig nem létezik
Szerkesztette: balazsinho90 - 2012.02.09 16:55
Hozzászólások: 7 Lakóhely: Kazincbarcika / Borsod megye Regisztrált: 2011.12.08
Elküldve: 2012.02.09 21:04
Nekem bármelyik este megfelel, csak 7 elött ne nagyon ha kérhetem. a mod-választás frenetikus lett, már elõre élvezem. Viszont azt sajnálom, hogy magyar pálya nem lett közte. Meg nemtom, ezt a 2 versenyes dolgon nem gondolkodtok benne? Esetleg 1 kötelezõ box? Vagy túlbonyolítom a dolgot?
nekem eddig is tökéletes volt az idõpont, és ezután is az lesz
Semmi nincs ami megakadályozza h feljebb lépjek a dobogó alsó fokáról
Am sz.tem magasan jobbak a hondák, mint a bömbik voltak
a hangjuk is, az irányításuk is, minden
szal nekem tökéletes az új idõpont, ahogy az autó is
A lehetetlen csupán egy szó, amivel a kisemberek dobálóznak.......
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]