Elküldve: 2014.03.20 08:56
zsolt25 írta:
Mumus ha nem tetszik nem kell nézni ilyen egyszerû!!!
Nekem tetszett akinek nem az így járt
Akkor ilyen színvonalat nézzél még 2020-ban is! Süketekkel, és vakokkal nem vitázok! Jó szórakozást a nyuggerek karikázásához téglával a gázpedál alatt.......
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF!
2020-ban kb már az antigravitációs technológiát fogják kóstolgatni az F1 "laborban" is, és mikor mi emberek már rég a föld felett lebegõ siklókkal fogunk közlekedni - belsõ égésû motor nélkül - Te még mindig a Harleydet fogod siratni Mummy. Úgyhogy én sem vitázok a demagóg röghöz kötött felfogásoddal, jó szórakozást a fekete-fehér tv-dhez, mert a mentalitásodból következõen kb még mindig olyat nézel.... Ja és szép csillagfényes éjszakán véletlenül se dugd ki az orrodat a szabadba, mert ha véletlenül egyszer összefutsz egy UFO-val, még szörnyet találsz halni...
Azért ez igen messze volt a versenytõl Szóval azt még senki nem látott idén.De kezdõdik majd az IC ott lesz Azt hiszem hogy az antigravitációs technológiától nem kell félni, mikor ma egy repülõgépet nem képesek megtalálni a mûholdak korában
Ha 2.-ik vagy akkor Te vagy az elsö aki veszít.
-Ayrton Senna-
x33 x40 x38
Elküldve: 2014.03.20 14:34
Hát nem tudom Thomas......lehet számodra érdekes lesz majd egy repülõ autókkal amolyan Jetson-család feelinges Forma-1 a jövõben, de számomra az már nem autóverseny.
" Racing, competing is in my blood " / Ayrton Senna /
x33 x40 x38
Elküldve: 2014.03.20 15:34
Egyébként meggyõzõdésem, hogy az F1-tõl elforduló szurkolók nem a technikai változásokat kifogásolják, csak ezek a legszembetûnõbbek, ezért itt csapódik le a legjobban az elégedetlenség.
Ahogy a cikkben le is van írva : ez volt mindig is a csúcskategória, ami nemcsak gyorsaságban ( fürgeség inkább ), hanem innovációban jelentkezett és jelentkezik leginkáb a mai napig is.
Ezekkel nincs semmi gond, az idõk változnak, a technika fejlõdik, mások az elvárások, a Föld forog tovább.
A baj véleményem szerint a mérhetetlenül buta szabályok miatt van ! Csak egyetlen példa: DRS. Elõzés segítés pont ott ahol amúgy is szélárnyékban van az ember (Spa, Monza vicc...) ?! Mit eredményezett ? Elõzés helyett kikerüléseket....ott van a DTM, ott rögtön izgalmasabbat találtak ki ennek alkalmazására !! Hosszú a téma, a lényeg, hogy a tachnkiai fejledtség nem kéne, hogy automatikusan magával hozza a futamokon az unalmat.
(Pl. megkérdezném tõlük, hogy ugyan miért nem lehet mondjuk 80%-al leredukálni az aerodinamikát, hogy újra legyen igazi szélárnyék, mint régen, miért kell ehhez úgy ragaszkodni, nem hiszem, hogy a környezetkimélõ utcai autók fejlõdését szolgálná, hogy Vettel orrkúpja nagyobb leszorítóerõt képezve jobban tereli hátra a levegõt, mint a többieké...)
Szerkesztette: Gabesz - 2014.03.20 15:37
x33 x40 x38
Elküldve: 2014.03.20 16:00
Ha izgalmak lennének szerintem az elégedetlenkedõk nagy része nem törõdne az amúgy is relatív lassulással. A Forma-1 sosem a klasszikus értelemben vett "leggyorsabb" sorozat volt. Kanyarsebesség (bár épp ezt ellenzem valamilyen szinten), robbanékonyság és hihetetlen fékezõerõ ami ezen autók legfõbb jellemzõje.
Szerkesztette: Gabesz - 2014.03.20 16:00
Központosítani kellene az aerodinamikát.Legyenek a tervezõk okosak a borítás alatt.Azzal hogy nõtt a végsebesség nem sokra mennek, ez csak Monzában és Spában lesz érdekes(ha akkor még nézi valaki).
DRS?Hülyeség, semmi értelme.Az hogy kikerülök valakit nem elõzés.
KERS?Ez is hülyeség.Megnyomok egy gombot és gyorsabb vagyok.Bár ez olyan szempontból tûrhetõbb hogy mind a két félnek rendelkezésére áll.
Motorok?Indokolatlan volt ekkora hülyeségbe belemenni.Kidobtak egy új technikára milliókat, mikor már van egy kiforrt V8-as motor, amit akár visszább is foghattak volna.Mert a Barbie-kiegészítõcsomag ráfért volna arra is.
Az hogy az F1 innovatív azért szúrja a szemem mert nem igaz.A WEC-ben rohadt élesen folyik a harc az utcai fejlõdésért.Az F1-be mindig csak utólag kerülnek be dolgok.De ez fel sem tûnik egy átlag F1-es rajongónak, mert "ami nem F1 az sz@r" alapon nincs más a világon.
Ha 2.-ik vagy akkor Te vagy az elsö aki veszít.
-Ayrton Senna-
Elküldve: 2014.03.30 12:15
Remek futam volt.... nagyobb izgalmakat éltem át a néhány reklám alatt amivel megszakították...... jó kis betétversenye volt a hétvége számomra fõ eseménynek: Takuma Sato pole pozícióból várja a St.Petersbourg Indy futamát!!!!!
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF!
mumus70 írta:
Remek futam volt.... nagyobb izgalmakat éltem át a néhány reklám alatt amivel megszakították...... jó kis betétversenye volt a hétvége számomra fõ eseménynek: Takuma Sato pole pozícióból várja a St.Petersbourg Indy futamát!!!!!
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]