Igen ám csak attól az idõtõl amihez hasonlítottak, a 2. szabadedzésen még 3 másodpercet rápakolt hamilton... Viszont az tényleg szégyen hogy a caterham F1-es csapata lassab a saját GP2-es csapatánál
EDIT: Ja bocs, a caterhames f1 csapat is gyorsult ennyit. Szóvel ennyit errõl.
Szerkesztette: Tusy - 2014.04.04 21:00
Inkább a cikk hatásvadász címe a szégyen...arra mindenesetre jó, hogy a szemellenzõs F1 ellendrukkerek rápattanjanak mintegy bizonyítékul a saját dogmájukra... Bár egyébként abban a címben is ott van hogy: egyenlõre.
Szerkesztette: Thomas50 - 2014.04.05 08:20
Thomas50 írta:
Inkább a cikk hatásvadász címe a szégyen...arra mindenesetre jó, hogy a szemellenzõs F1 ellendrukkerek rápattanjanak mintegy bizonyítékul a saját dogmájukra... Bár egyébként abban a címben is ott van hogy: egyenlõre.
Az cikk megírásának pillanatában az tény volt hogy gyorsabb a GP2-es Caterham mint az F1-es
Ha 2.-ik vagy akkor Te vagy az elsö aki veszít.
-Ayrton Senna-
Elküldve: 2014.04.06 21:17
Egyébként a borulás pont a lejjebb rakott orrkúp miatt volt, szabályosan felrepítette az íve miatt, köze nem volt a kerék összeéréshez! A régi méret szerinti kúppal simán csak kiforgatta volna, vagy kilukasztja a hûtõjét és ennyi.
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF!
mumus70 írta:
Egyébként a borulás pont a lejjebb rakott orrkúp miatt volt, szabályosan felrepítette az íve miatt, köze nem volt a kerék összeéréshez! A régi méret szerinti kúppal simán csak kiforgatta volna, vagy kilukasztja a hûtõjét és ennyi.
Miért? Mert elmérte a helyzetet? Csak az hibázik aki próbálkozik, és eddig az volt a bajotok hogy nincs akció, hát most volt...más is csinált már ekkora hibát, pl Grosjean, meg is kapta érte ami jár és ennyi... de elmebetegnek, meg állatnak nevezni kissé erõs szerintem... attól függetlenül, hogy rosszabbul is végzõdhetett volna, na de könyörgöm ez benne van a pakliban mikor autóversenyzésre adja a fejét valaki, ezzel számolnia kell, hogy bármikor game over lehet, még akár egy gokartban is meg lehet halni...elvileg ezért(is) kapnak ennyi zsét a pilóták és nem egy szimpla létminimumot, vagy nem???
Szerkesztette: Thomas50 - 2014.04.07 11:03
Thomas50 írta:
Miért? Mert elmérte a helyzetet? Csak az hibázik aki próbálkozik, és eddig az volt a bajotok hogy nincs akció, hát most volt...más is csinált már ekkora hibát, pl Grosjean, meg is kapta érte ami jár és ennyi... de elmebetegnek, meg állatnak nevezni kissé erõs szerintem... attól függetlenül, hogy rosszabbul is végzõdhetett volna, na de könyörgöm ez benne van a pakliban mikor autóversenyzésre adja a fejét valaki, ezzel számolnia kell, hogy bármikor game over lehet, még akár egy gokartban is meg lehet halni...elvileg ezért(is) kapnak ennyi zsét a pilóták és nem egy szimpla létminimumot, vagy nem???
Azért Maldonado esetében nem egyszeri az eset.Mindig nem lehet arra hivatkozni hogy benne van a pakliban...
"Sokáig bíztam abban, hogy Maldonado csak simán forrófejû, de tegnap óta nincs többé kétség bennem: ez az ember teljesen bolond. Fogalama nincs, hogy miért õ a hibás a tegnapi balesetért, hiszen õ hideg gumikkal érkezve hogy is állhatott volna meg elõbb, ha Gutierrez nem hagyott neki elég helyet?! Mondjuk úgy, hogy elõbb fékez.
Sajnos õ a tipikus példája a született zsigeri versenyzõnek, akinek semmi versenyzõi intelligencia nem párosult a képességei mellé, de még csak rá sem ragadt az évek során. Nem a sebessége, hanem emiatt nem való az F1-be." Wéber Gábor fb oldaláról.Õ meg azért csak jobban ért hozzá
-Ayrton Senna-
x33 x40 x38
Elküldve: 2014.04.08 21:23
Ez nem hozzáértés kérdése.
Fel tudnék sorolni jónéhány Maldonado-nál nagyobb nevû pilótát akik voltak hasonló helyzetben karrierjük során.
A probléma inkább az, hogy még csak eszébe sem jut, hogy õ lehetett a hibás....
" Racing, competing is in my blood " / Ayrton Senna /
Már a 4.ik évét tölti az F1-ben és a mezõny egy olyan részében töltötte az elmúlt 3 évét, ahol volt mit megtanulni.A gyõzelme után beképzelt lett, túlzottan is.Nem tanul a hibáiból és teljesen kiszámíthatatlan.Azért a többiek "kinõtték" egy idõ után.De 3-4 év alatt azért ideje is lett volna rá.
-Ayrton Senna-
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]