"A csapatmunka fél gyõzelem, lényeg a csapatszellem."
Kimi Räikkönen:"Túl sok ember törekszik arra, hogy az legyen mint amit mások elvárnak tõle, de ez semmit sem jelent. A lényeg az, hogy Önmagad légy"
Tanitványom:Vaken
Mesterem:Ferenczi Csongor
Kimi Räikkönen: Ha leírsz engem, valóban nem ismersz!
Kimre85 írta:
Nekem olyan problémám van, hogy amikor a Nascart elindítom a connectorral akkor a pálya betöltése után egybõl megszakad a kapcsolat és azt írtja ki, hogy "CWTC.HDV or Track Config mismatch. You have been booted: mismatc Detected"
Ilyenkor mit kell tenni? Van valakinek valami ötlete?
Töltsd le újra a modot, ugyanis aki a publikáláskor azonnal szedte lefele, az nem jót töltött le. A publikálás után kb 10 percel volt a már végleges verzió elérhetõ a letöltésekben, a hdv eltérés emiatt fordulhat elõ néhány embernél.
Kimre85 írta:
Nekem olyan problémám van, hogy amikor a Nascart elindítom a connectorral akkor a pálya betöltése után egybõl megszakad a kapcsolat és azt írtja ki, hogy "CWTC.HDV or Track Config mismatch. You have been booted: mismatc Detected"
Ilyenkor mit kell tenni? Van valakinek valami ötlete?
Töltsd le újra a modot, ugyanis aki a publikáláskor azonnal szedte lefele, az nem jót töltött le. A publikálás után kb 10 percel volt a már végleges verzió elérhetõ a letöltésekben, a hdv eltérés emiatt fordulhat elõ néhány embernél.
Köszönöm a segítséget. Letöltöttem újra és így már tökéletesen mûködik.
Hozzászólások: 2 Lakóhely: Mo. Iváncsa Németország Kaarst Regisztrált: 2013.07.13
Elküldve: 2013.07.16 15:33
Sziasztok!
Amikor a Connectorral felszeretnék menni a mix szerverre, csatlakozáskor a program bezárja a játékot. Hiba üzenet nincs, tûzfalon engedélyezve van az Rfactor. Ha kikapcsolom a tûzfalat akkor is ezt csinálja.
Az innen letöltött Rfactort használom, többször újratelepítettem 3 külömbözõ helyrõl származó virágföldet is kipróbáltam.
Xp-t használok, alapból rendszergazdiként.
Ha valakinek van ötlete, örülnék, ha megosztaná velem.
/Megoldódott/
Szerkesztette: Styl - 2013.07.16 16:29
Sziasztok! Nekem állandóan olyan problémám lenne, hogy fel akarok menni a Nascar szerverre Connectorral és állandóan azt írja, hogy Connection Time out! Mit kéne tennem, hogy mûködjön? Köszi elõre is a segítséget!!!
Akármilyen programot használok épp, legyen az Ps, rFactor, MotoGP, Vegas, stb. a Winfos egyszercsak lerakja asztalra, de a játék nem áll meg, megy tovább. Ez mitõl lehet? Elég idegesítõ, hogy az elõbb is elsõ helyrõl csapott le ez a trágya..
Ez velem is elõ fordul mostanában. Nekem még tetõzi annyival hogy sok esetben befagyasztja 7-8 mp-re... ez egy online játéknál halál, mert ott tovább mozog...
"A fék a gyávák pedálja, és szûk hely nincs, csak kevés lendület"
Norcs írta:
Akármilyen programot használok épp, legyen az Ps, rFactor, MotoGP, Vegas, stb. a Winfos egyszercsak lerakja asztalra, de a játék nem áll meg, megy tovább. Ez mitõl lehet? Elég idegesítõ, hogy az elõbb is elsõ helyrõl csapott le ez a trágya..
Nekem is ugyanilyen problémám van, minden program ablaka (még a Firefoxé is!!) kb. percenként inaktívvá válik, mintha valami más progi akarna felugrani, de nem látszik semmi. Nagyon idegesítõ. Valaki tud megoldást?
Norcs írta:
Nekem is ugyanilyen problémám van, minden program ablaka (még a Firefoxé is!!) kb. percenként inaktívvá válik, mintha valami más progi akarna felugrani, de nem látszik semmi. Nagyon idegesítõ. Valaki tud megoldást?
Sziasztok. Kellene nekem egy kis segitseg. Mar 2 napja probalom elinditani a jatekot, mikor lepek be, akkor folyamatosan ki irja h, "server not recognized vehicle" es utana dob ki
Norcs írta:
nekem ilyet akkor csinált, ha a tálcán futott a firefox. amióta játék elõtt bezárom (nem lerakom kicsibe a tálcára) a böngészõt azóta nincs ilyen gondom.
"A csapatmunka fél gyõzelem, lényeg a csapatszellem."
Kimi Räikkönen:"Túl sok ember törekszik arra, hogy az legyen mint amit mások elvárnak tõle, de ez semmit sem jelent. A lényeg az, hogy Önmagad légy"
Tanitványom:Vaken
Mesterem:Ferenczi Csongor
Kimi Räikkönen: Ha leírsz engem, valóban nem ismersz!
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]