Elküldve: 2014.04.21 17:58
Ez vicc, hogy a vezetés mondja meg, mikor kit kell elengedni..... autóverseny b..meg! Elõzz le ha tudsz! Ehhh.... ez már komolyan tragikomédia ami itt folyik az F1-ben! Szerintetek ilyeneket mondogattak Senna, Fangio, és a többiek fülébe????? Hát szerintem kiröhögték volna a vezetést! Igen? Gyorsabb nálam? Jó. Lehet próbálkozni az elõzéssel! Huhhh felhúztam magam...... Akinek ez tetszik, az komolyan mondom HAZUDIK, és csak engem akar bosszantani! Uff
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF!
mumus70 írta:
Ez vicc, hogy a vezetés mondja meg, mikor kit kell elengedni..... autóverseny b..meg! Elõzz le ha tudsz! Ehhh.... ez már komolyan tragikomédia ami itt folyik az F1-ben! Szerintetek ilyeneket mondogattak Senna, Fangio, és a többiek fülébe????? Hát szerintem kiröhögték volna a vezetést! Igen? Gyorsabb nálam? Jó. Lehet próbálkozni az elõzéssel! Huhhh felhúztam magam...... Akinek ez tetszik, az komolyan mondom HAZUDIK, és csak engem akar bosszantani! Uff
Na igen.Nekem ilyenkor az jut az eszembe amikor Hamilton meg Button gyepálták egymást a McLarennél.Gyönyörû volt szerintem.Megérteném ha valamelyik egy zúzógép lenne és esetleg esélyes lenne egy kettõs nullázás, de 4 Vb cím miatt Vettel szerintem nem zúzna, Ricciardo meg inkább elõz és nem zúz
De még ha csak ez lenne a hétvége legbosszantóbb története...
A zászlós úriember olyan szinten elszúrta hogy az utolsó két kör minden történése felejtõs és 56 helyett csak 54 kört vesznek figyelembe
Ha 2.-ik vagy akkor Te vagy az elsö aki veszít.
-Ayrton Senna-
x33 x40 x38
Elküldve: 2014.04.23 14:11
Hamilton eljátszotta, amit az utóbbi években Vetteltõl láttunk.
Totális uralom a futamon, legtovább bírják a gumik, legjobban fogyaszt a verda, mégis leggyorsabb a pályán
" Racing, competing is in my blood " / Ayrton Senna /
Gabesz írta:
Totális uralom a futamon, legtovább bírják a gumik, legjobban fogyaszt a verda, mégis leggyorsabb a pályán
Vagy csak egyszerûen jobban vezet,
De minden esetre nekem tetszett amikor Vettelnek szóltak hogy engedje el ricciardot a fagyi visszanyalt
Gabesz írta:
x33 x40 x38
Elküldve: 2014.04.24 09:15
Tusy írta:
Gabesz írta:
Vagyis az autón nagyon is sok múlik.
Anélkül, hogy lebecsülném a pilótákat, szerintem 70% autó manapság...
" Racing, competing is in my blood " / Ayrton Senna /
Gabesz írta:
Vagyis az autón nagyon is sok múlik.
Anélkül, hogy lebecsülném a pilótákat, szerintem 70% autó manapság...
És ez igen elszomorító...
Ha 2.-ik vagy akkor Te vagy az elsö aki veszít.
-Ayrton Senna-
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]