Elküldve: 2014.05.12 23:27
Van itt akinek tetszik rendületlenül.....
Majd még 2 futam, aztán belátják õk is hogy ez így egy rakat! Néztem most hétvégén a GP3-at, hát ott 3 kör alatt több izgalom volt mint megint itt a 'CENZORED' egész futamon...... a pénteki szabadedzést is beleértve.......
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF!
Szerkesztette: Thomas50 - 2014.05.13 06:44
Az a gond hogy ez a cikk így megint fals, mivel a Cat meg a Marussia nem az egész F1 hanem a leggyengébb (és legszegényebb ) verdák(csapatok) belõle, és így talán nem kizárólag az õ tempójuk alapján kellene általános véleményt alkotni az egész F1-rõl. Másik, hogy ez a két csapat tavaly is, meg azelõtt is GP2-es teljesítményt produkált - vagy még azt sem, csak az akkor marhára nem tûnt fel senkinek. Most viszont feszt ezzel példálóznak a nagyon okosok... Miért nem a Mecskát hasonlítgatják vajon? Marhaság, félrevezetés és direkte negatív hangulat keltést céloz, fõleg a cikk címe...
Szerkesztette: Thomas50 - 2014.05.13 07:05
de vágjátok, hogy miért izgibb a gp2 meg gp3????
Azért mert egyenautók vannak, ami az f1-ben sose lesz, mert mindig is a csapatokról szólt... Most is a csapatok versenye alapján osztják a lóvékat...
Nem, mert mindig a pénzrõl szólt.Soha nem az volt a lényeg hogy honnan jön a pénz csak jöjjön.Ez az F1.
Azt hiszem hogy sokkal cikibb hogy Bahreinben és most is például 107%-on belül volt a teljes GP2 mezõny ha jól rémlik Azért az még oké hogy nevelde, de gyakorlatilag az F1-es tempóval mennek, hiszen ha megnézed akkor alig vannak messze a középmezõnybõl, aminek most a tagja például a McLaren is.Ez az F1-re nézve igen csak ciki.Fõleg úgy hogy tavaly még messzebb voltak a GP2-es autók és nem nagyon estek be szerintem(de majd megnézem) a 107%-on belülre, 1 autó sem, nem hogy az egész mezõny...
Szóval ez nem csak negatív hangulatkeltés hanem a kõkemény valóság.Aki ezt nem látja az meg is érdemli hogy a szemei elõtt menjen tönkre a volt királykategória.Hiszen ha a GP2 ilyen közel van akkor a az IC már gyorsabb mint az F1 Még jó hogy azt is nézem.
Azt amúgy tudjátok hogy Hinchcliffe-et a Massa balesete miatt tervezett(de az IC-ben egészen eddig nem kötelezõvé tett) megerõsítés mentette meg a hétvégén?
Ha 2.-ik vagy akkor Te vagy az elsö aki veszít.
-Ayrton Senna-
x33 x40 x38
Elküldve: 2014.05.13 12:22
"Leszarom a Forma-1-et. Abszolút nem érdekel. Marketing-versenyzés az egész." (Tom Coronel)
És ebben nagyon sok igazság van, nem véletlenül hívják cirkusznak....
Egyébként nem kell ide GP2-es összehasonlítás, elég ezt a nevetséges juttatási rendszert említeni, amivel a nagycsapatokat pénzzel tömik, a kicsiket meg lesz@rják, nonszensz !!!
Vagy osszák el rendesen a pénzt, vagy akkor legyen fele ennyi csapat és akkor mindenki mehet 3 autóval is, végülis nekik van rá lóvé, a Marussiák meg sosem lesznek elõrébb, mert a költségcsökkentést csak hangzatos szófordulatként használják, nem realitásként.
" Racing, competing is in my blood " / Ayrton Senna /
Szerkesztette: Gabesz - 2014.05.13 12:22
Elküldve: 2014.05.13 14:42
Wéber Gabinak volt egy remek felvetése a pénzosztással kapcsolatban! Mégpedig, hogy az elsõ legtöbbet kaszáló nagycsapat egy bizonyos százalékot adjon hátra az utolsó kiscsapatnak, a második legjobb a második leggyengébbnek, és így tovább! Amolyan szolidarítási adó féle kell ide!
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF!
Az a baj hogy nem csak az elköltött pénzzel van a gond.A Honda és a Toyota elköltöttek annyit ketten mint a mezõny többi tagja összesen(jó annyit azért nem de érthetõ mire célzok) és mégsem mentek semmire.Egyszerûen egy kis csapatnak nincs olyan tapasztalata, amivel fentebb lehet lépni.Az értelmes mérnökök mind a top csapatoknál vannak.
Korábban felvetõdött hogy legyen egységesebb az aerodinamika, mert a legtöbb különbség abból adódik.Egy Bianchinak nehogy már az utolsó 4 helyen kelljen már leélnie a pályafutását az F1-ben...
Legalább 1,5-2 mp-en belülre kéne kényszeríteni a mezõnyt, mert így aztán hogy a Mercedes tizedeket ver a Red Bullra meg másodperceket a Marussia/Caterham párosra nem fognak elõrébb kerülni.Egyre jobban bezárja magát az F1 egy gubóba és kész csoda hogy van olyan aki szívesen elindulna az F1-ben egy új csapatként.
Coronelnek meg igaza van, mint mindig
Ha 2.-ik vagy akkor Te vagy az elsö aki veszít.
-Ayrton Senna-
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]