x33 x40 x38
Elküldve: 2014.05.24 12:09
Vettel és Ricciardo is gyors lesz az idõmérõn és bár szerintem a Merciknek van még egy kis tartalékjuk, ki tudja? egy kis mázlival a Red Bull beleköphet a levesbe
" Racing, competing is in my blood " / Ayrton Senna /
x33 x40 x38
Elküldve: 2014.05.24 15:46
Adam írta:
mér nem nyomtam eg jobban az elsõ kört Hamilton? akkor nincs mirõl irogatni
Ennyi.
Látszott rajta, hogy mit gondol, meg tudta volna ölni Rosberg-et és nyílván azt gondolja, hogy Nico direkt csinálta, pedig lehet legbelül csak az fáj neki, hogy "vesztett" és ráadásul neki nem sikerült az 1.15-ös kör
Egyébként az ilyen viselkedést nem tudom megérteni. Õ vezeti a VB-t, Õ nyert sorozatban 4-et, és Õ kezdte a pszichológiai hadviselést, és erre kikap egy idõmérõn (nem is futamon!!!) és akkor így viseli......LOL
Akkora arca van mostanában, hogy nem tudja már hova rakni...ezért sem szerettem Hamiltont soha
" Racing, competing is in my blood " / Ayrton Senna /
Hát nem tudom ti hogy láttátok, de nagyon furcsán csúszott ki. Már fura helyen is kezdte a féktávot. És mintha nem tudta volna eldönteni, hogy most akkor beforduljon vagy sem Szemre azt mondanám ,hogy be tudott volna fordulni. De ezt sosem tudjuk meg
Szerintem az elsõ kanyarban eldöntik hogy szabályos volt vagy sem.
Azért azt megmagyarázhatná valaki, hogy hogyan lehet elrontani egy kanyart úgy, hogy egész hétvégén semmi gondja nem volt azzal a kanyarral
Ha 2.-ik vagy akkor Te vagy az elsö aki veszít.
-Ayrton Senna-
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]