kaptam egy dedikált fotót franciaországból, csak fogalmam sincs miért és ki küldte. egy kilences rajtszámú kék/piros (szerintem) gp2 asia autó van aláfirkantva. holnap beszkennelem, de addig is, hátha valaki ennyibõl is tudja ki az, és mennyire értékes
Does my turbo look big in this?
Szerkesztette: Bala - 2011.11.07 20:42
Hátsókerékhajtás, benzinmotor, rakenroll!!!
Utánam az egész mezõny!!! Bár ezt úgy érem el, hogy mindenki leköröz...
A víz nedves, az ég kék, a nõk titkolóznak...
Olyan kalappal köszönök, amilyen van...
Ha három madár lennék, láthatnám alulról, hogyan repülök magam után.
Férfiklimax nincs, az csak szexista duma.
Bala írta:
kaptam egy dedikált fotót franciaországból, csak fogalmam sincs miért és ki küldte. egy kilences rajtszámú kék/piros (szerintem) gp2 asia autó van aláfirkantva. holnap beszkennelem, de addig is, hátha valaki ennyibõl is tudja ki az, és mennyire értékes
Kiszel Tünde?, amugy várom a képet, hátha nem ilyedek meg
Ha 2.-ik vagy akkor Te vagy az elsö aki veszít.
-Ayrton Senna-
Bemész a kocsmába, köszönsz, és kérsz egy sört-HIBÁS JELSZÓ- újból köszönsz, és kérsz egy sört és egy felest -SIKERES BEJELENTKEZÉS-
A pultos odakiált, te keresett az Oroszgyuri, hogy jó lenne ha megadnád a pénzét, amit már fél éve kölcsönkértél -ÚJ ÜZENETEK MEGTEKINTÉSE-
Körbenézel, végigméred a pultnál állókat -ISMERÕSÖK KERESÉSE-
Leülünk egy hét fõs asztalhoz, ahol már ketten az asztalon fekszenek berúgva. -(7) CHAT PARTNER-KETTÕ INAKTÍV-
Elindul a beszélgetés, a többiek -MEGOSZTANAK- veled információkat, elmondják, hogy a Kula Feri válik.
Te az elsõ feles hatására, mosolyogva bólogatsz -TETSZIK- többen is bólogatnak -TE ÉS 3 TOVÁBBI SZEMÉLY KEDVELITEK EZT-
Te megszólalsz: Jó is, hogy válik. a felesége egy ***** volt! -HOZZÁSZÓLOK-
Témát váltasz, elmeséled, hogy új munkahelyed van, ahol már fizetést is kapsz, és most már megvan a középfokú OKJ-s õstermelõimanager végzettséged is. -ADATLAPOD SZERKESZTÉSE-
Egy helyi tag áll gyümölcsös gépnél, odakiált neked: Adj már egy százast, oszt felezünk!!! -JÁTÉK MEGHÍVÁSOD ÉRKEZETT-
Bejön egy nagyon nagy darab faszi, rád néz és odaszól: Mit nézel Köcsög? -ISMERÕS BEJELÖLÉSE-
Elmeséled neki, hogy csak azért nézted, mert együtt dolgoztatok Németbe. -ISMERÕS VISSZAIGAZOLÁSA-
Beszélgettek hajnalig, nagyon berúgtok. (10 sör, 10 feles), összeszólalkoztok, a faszi elõvesz egy kést -MEGBÖKÖM-, a pultról felkapsz egy csavarhúzót -VISSZABÖKÖM-
Kibékültök és megisztok még vagy 6 felest, a végén még egy búcsú ital. Annyira berúgtál, hogy eszméletlenül esel össze -KIJELENTKEZÉS-
"Elõttem a cél, és még 21 autó."
"Minden utcai pálya technikás, de nem mindegyik technikás pálya utcai."
"Az esetek 98%-ban igazam van. Kit érdekel az a maradék 3%?"
Még egy kört! -LÁJK- Mumusnak is! -TE ÉS TOVÁBBI 6 EMBER LÁJK-
Hátsókerékhajtás, benzinmotor, rakenroll!!!
Utánam az egész mezõny!!! Bár ezt úgy érem el, hogy mindenki leköröz...
A víz nedves, az ég kék, a nõk titkolóznak...
Olyan kalappal köszönök, amilyen van...
Ha három madár lennék, láthatnám alulról, hogyan repülök magam után.
Férfiklimax nincs, az csak szexista duma.
csak poénnak szántam inkább valódi autóra gyûjtöm a pénzt azért én nem szórok már pénzt számítógépre, hogy menjen rajta az új GTA amikor még az rfactorra sincs sokszor elég idõm
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]