ezt komolyan kérdezed? például azért, mert utolsó kör az idõmérón, és nagoyn sokat számít, ezért többet kell kockáztatni. Pl iylenekért lehet elrontani egy kört a Q3-ba. Sokszor láttuk már, nem csak monacoba, hogy quali végén hibáznak, mert határon kell menni.
Nem azt akarom ezzel mondani, hogy nem direkt, hanem csak a kérdésre válaszoltam
x33 x40 x38
Elküldve: 2014.05.28 11:38
"Jónak tartom, hogy Nico ennyire türelmes volt. Amit viszont Lewis csinált, az már egyáltalán nem volt olyan jó. A viselkedése kritikán aluli volt" ( Mika Hakkinen )
" Racing, competing is in my blood " / Ayrton Senna /
x33 x40 x38
Elküldve: 2014.06.07 12:58
Nem kicsit vagytok elfogultak.
Hamiltonról ugyanilyet lehetne csinálni, csak õ mindig jó autóban ült. Maldonado 1x ült közepes autóban, akkor nyert is és rendszeresen villogott is !!
Gabesz írta:
Hamiltonról ugyanilyet lehetne csinálni, csak õ mindig jó autóban ült. Maldonado 1x ült közepes autóban, akkor nyert is és rendszeresen villogott is !!
Hát én a Safety Car-t meg a sárga lámpákat láttam villogni ha Maldonado a képernyõre került
Ez nem elfogultság kérdése szerintem.Egy csapatnak sem kellett, még a milliói ellenére sem.Az egész F1-es mezõny meg nehezen nevezhetõ elfogultnak.
Ha 2.-ik vagy akkor Te vagy az elsö aki veszít.
-Ayrton Senna-
x33 x40 x38
Elküldve: 2014.06.07 15:59
DAny9455 írta:
Gabesz írta:
Hát én a Safety Car-t meg a sárga lámpákat láttam villogni ha Maldonado a képernyõre került
Ez nem elfogultság kérdése szerintem.Egy csapatnak sem kellett, még a milliói ellenére sem.Az egész F1-es mezõny meg nehezen nevezhetõ elfogultnak.
Ez csak PR kérdése.
Hamiltont is ki lehetett volna rakni a francba 2-3 éve, amikor 7-szer ment neki Massának, és még ki tudja kinek abban a szezonban.
Gabesz írta:
[quote]DAny9455 írta:
[quote]Gabesz írta:
Ez csak PR kérdése.
Hamiltont is ki lehetett volna rakni a francba 2-3 éve, amikor 7-szer ment neki Massának, és még ki tudja kinek abban a szezonban.
Szerintem abban benne volt legalább a felében Massa is.Nem egyszer húzta rá Hamiltonra és azt hiszem szintén Massa volt az aki Webberrel is többször ütközött.De azt hiszem hogy elõtte egy évvel Vettel ütközött egy párszor.Volt Buttonnak is ilyen szakasza.Plusz mindegyiküknél csak ideiglenes volt.
-De kinél is rendszeres idén már 4.ik éve? -A helyes válasz:Pastor Rafael Maldonado Motta
Azért ne egy világbajnokkal meg egy majdnem világbajnokkal hasonlítsd már össze.Az hogy gyenge autóban van még nem azt jelenti hogy összetörheti a másikat és elnézzük neki.Maldonado egy olyan versenyzõ aki képtelen gondolkodni(Wéber is leírta az fb oldalán korábban) és soha nem tanul a hibáiból.Emiatt ki merem jelenteni hogy Maldonado nem a teljesítménye alapján van az F1-ben, hanem mert korábban a Williams most meg a Lotus pénztárcája száradt ki.Az hogy nyert egy verseny meg nem jelent semmit.Hány de hány versenyzõ van amelyik nyert többet is és a nevüket sem tudják?Maldonado tesz róla hogy megmaradjon, csak õ elrettentõ példaként.
Ha 2.-ik vagy akkor Te vagy az elsö aki veszít.
-Ayrton Senna-
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]