x2 x3 x4
Elküldve: 2010.07.15 17:55
Én még összetörni sem fogom tudni magam... Valami nem okés nálam a pályával, rohadtul lagol, nem tudok másokkal csatázni. A grafikát már a béka segge alá raktam de semmi...
Eddig meg nem, hal'Istennek.
Nekem nagyon bejon a palya. Elvileg mindenki a palyat nezi amikor versenyez, nem azt, hogy mi van a palyan kivul vagy korulotte.
Nem mellesleg tetszennek azok a sikanok is, es a lejtok ugyanugy. Vegre a boxutca is fel lesz valamire hasznalva, mert, hogy versenyen tobben is meglatogatjak, azt 99%-ig biztosra veszem
. Azt mar en is varom, hogy valaki megprobal az utolso kanyarban megelozni, es szepen beterleget engem a boxba. .
Es a masik, lehet ott elozni, csak jol kell csinalni. Tusyval tegnap csataztunk, es egyszer ketszer leparkoltattuk egymast a sikan elott. Mert ugye nem akartuk, hogy utkozzunk.
Mar nagyon varom a futamot. Ez egy tipikus olyan palya, hogy aki nyer az idomeron, az nagy valoszinuseggel nyer a futamon is, ha csak nem vesz egy rossz rajtot.
Fiuk csinaltam egy osszefoglalot 2,6GB, de megvan 900MB-re felosztott verzioban is... ha valakinek lenne otlete hova dobhatnam fel, hogy megosszam veletek, mondja el
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]